duminică, 6 martie 2011

VENUS CASTIGA , TENSIUNEA ATINGAND PAROXISMUL !!

         Gradistea - VENUS  1-2
      (Brasoveanu Marius, Oprea Adi)



Sambata, Venus si-a inceput asaltul ce duce spre barajul de promovare al diviziei C. Pe hartie, lucrurile stateau destul de simplu, cu noile achizitii din iarna si cu un cantonament inca proaspat incheiat, briliantele din Independenta porneau ca favorite clare insa lucrurile n`au fost deloc asa.
S`a terminat cu victoria "Barcelonei judetului", scor 2-1 dupa un gol al izbavirii reusit in minutele de prelungire ale partidei, golul declansand fiesta in tabara Venusului.

Venus a inceput astfel :  Craciun - Coman (Cpt) Gani, Tarabaseanu - Mustata, Furdui, Vlad, Bujanschi, Brasoveanu - Ilie, Oprea A.
Rezerve : Badea, Petcu, Popa, Muha, Constantin, Baraitaru, Oprea G.
Schimbari : Oprea G. <-> Brasoveanu, Petcu <->Mustata, Constantin<->Bujanschi, Muha<->Vlad
Sistemul de joc :  3-5-2

Golurile partidei : 

Min. 27` - Mustata centreaza inteligent in careul Dunarii de pe partea dreapta, acolo unde il gaseste liber pe Ilie, care printr-o executie de finete il face pe "elefantul Mitu " sa nu intealaga nimic si ii aseaza mingea pe tava lui Brasoveanu Marius care din 7 metri il executa cu calm pe portarul advers deschizand tabela.

Min. 70` - Lovitura de teatru pe terenul din Gradistea atunci cand gazdele egaleaza la o invalmaseala in careul Venusului dupa o minge centrata din lateral la o lovitura libera.

Min. 90+2` - Oprea Adi reuseste sa i`a fata unui fundas advers prelungindu-si mingea cu capul pe langa el, acesta din urma comtiand penalty dupa o tragere de tricou clara. Executa cu sange rece acelasi Oprea Adi, aducand in visteria  Venusului toate cele trei puncte.

"Sunt foarte nemultumit de joc, nu asta este adevarata noastra fata dar primordiale sunt cele trei puncte castigate. Asa se castiga campionate, se intampla si la case mai mari ca echipele cu pretentii sa mai gafaie dar sa si adjudece victoria la final. Ne asteapta un meci greu contra celor din Roseti, sper sa reusesc sa mai repar ce-i de reparat pana la fluierul de inceput" - a declarat Ilie Zeciu imediat dupa meci.

12 comentarii:

  1. Sunteti siguri ca a-ti castigat? In prelungiri din penalty, e clar ca brigada a avut valoare(sau Ciortan din Ciocanesti).

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca esti prost. suferiti de mania persecutiei, dar ce sa va cerem, sunteti crescuti la tzara, inca de mici vi s a implantat in cap ca sunteti trasi in teapa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de veche este poza!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. cinaru de ce nu a fost la meci.nu mai joaca la independenta.am fost la meci si pot sa spun ca aveti cea mai buna echipa dar cred eu ca ati prins un meci mai prost.forza venus

    RăspundețiȘtergere
  5. Un meci slab facut de briliante ?????, dar avem arbitri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cinaru a absentat din motive strict personale, la fel si Dan Condei !

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea este ca Brasoveanu Marius nu are fata de liga IV,are de liga II-III.I-ar mai trebui si cateva antrenamente.

    RăspundețiȘtergere
  8. Falicitari baieti, dar incercati sa castigati mai clar si fara emotii. Succes sambata!

    RăspundețiȘtergere
  9. brasoveanu e cel mai bun de acolo..pacat k s-a ratat....

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim, incearca sa dezvolti . S-a ratat pentru ca joaca titular la cea mai titrata echipa din judet?

    RăspundețiȘtergere
  11. nu..pt k putea sa fie mult mai sus daca se tinea de treaba..

    RăspundețiȘtergere
  12. un meci foarte slab facut de echipa noastra dar asteptam jocul de sambata sa vedem o alta fata a venusului bafta baieti

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .