marți, 8 martie 2011

BRASOVEANU MARIUS, JUCATORUL MOMENTULUI PENTRU VENUS !!

              FORMA DE ZILE MARI !!

Sosit in tara dupa o aventura de 6 luni in Scotia , Brasoveanu Marius se pare ca a adus cu el si pofta de fotbal a britanicilor. Odata reintrat in garnitura Independentei, "Brasho" a avut parte numai de evolutii excelente, fie ca a intrat ca titular, fie ca si-a facut aparitia in teren din postura de rezerva.
Statistica ne arata ca, Marius a marcat in fiecare meci din ultimile patru jocuri oficiale ale "Barcelonei judetului", goluri importante ce au ajutat-o pe Venus sa se mentina in fruntea plutonului de trei echipe ce se bat pentru accederea in play`off`ul sfarsitului de sezon.

ULTIMELE PATRU PARTIDE IN CARE MIJLOCASUL VENUSULUI S-A GASIT PE LISTA MARCATORILOR :

Etapa a XIV-a, 27 noiembrie:
 Venus Independenţa – Conpet Ştefan cel Mare 8-0 (RICIU (2), PETCU IONUT (2), OPREA GEORGE, POPA BOGDAN, FURDUI GEORGE, BRASOVEANU MARIUS)

Etapa a XV-a, 4 decembrie:
Înainte Modelu – Venus Independenţa 0-4  (MOTORINA, BRASOVEANU MARIUS, POPA BOGDAN, RICIU)

Etapa a XVI-a, 11  decembrie:
Venus Independenţa – Agricola Borcea 3-0 (FURDUI GEORGE, OPREA GEORGE, BRASOVEANU MARIUS)

Etapa a XVII-a, 5 martie:
Dunarea Gradistea – Venus Independenţa 1-2 (BRASOVEANU MARIUS, MOTORINA)

De remarcat este faptul ca, Brasoveanu este nascut in Independenta, jucatorul fiind promovat la echipa mare de catre antrenorul juniorilor de la Venus, Dan Giurcan, la 16 ani atunci cand acesta evolua la "piticii" Independentei.

14 comentarii:

  1. Baietasul acesta ar merita un loc in lotul Dunarii!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un jucator cu calitati foarte bune. Un castig foarte mare pt trupa lui Zeciu

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa radeti dar sunt oameni in "staff-ul" Venusului care sustin ca nu este fotbalist. Ia sa vedem se simt? Sau poate sa-i indice cineva?
    Felicitari si o mica recomandare pt. Brasov - cat mai putine aere si mai multa munca (stie el bine ce vreau sa spun).

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca te referi la Ion Slick , nu are rost sa il incluzi in staff, e raul echipei, parerea mea, un om care privesc totul din afara :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca de el este vorba si sunt sigur ca nu el este raul echipei....

    RăspundețiȘtergere
  6. Doru a facut multe pentru echipa , si inca face, a nu se arunca cu noroi in el . Toate transferurile, echipamantele, mingiile sunt cumparate pe smecheria lui, pe obrazul lui . Niciodata nu a tanjit la 1 leu de la echipa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai crede cineva in povesti?:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce Gabriele? .. ti e frig ?

    :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Faptul ca unui membru al stafului echipei ii displace un jucator sau altul, nu il face pe acesta un "dusman" al echipei si nici nu-i scade din meritele. Fiecare ajuta cum poate, fiecare cu simpatiile si parerile lui, mai mult sau mai putin obiective. Un lucru este sigur: toti vor binele echipei. Sau cel putin asa percep eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu k e varmiu...dar e cel mai bun:)):))):))...sau unul din cel mai buni.in fine,cert este k a ajutat ekipa destul de mult...si cred k merita respect si apreciere pt ce a facut si face,...bv lui

    RăspundețiȘtergere
  11. cronica meciului de sambata cu roseti?
    sau cronicarul a ramas fara cuvinte!?

    RăspundețiȘtergere
  12. mega shoc..brasoveanu la ciocanesti.surse sigure din anturajul jucatorului confirma faptul k "perla" venusului s-a despartit de ekipa din independenta in urma un scandal generat de nemultumirile jucatorului privind atitudinea echipei si a staff-ului tehnic.in urma meciului de cupa,disputat in deplasare impotriva Competului stefan cel mare,jucatorul cheie al echipei a renuntat la tricoul cu nr 19 al venusului,urmand a purta tratative de o eventuala semnare de contract cu echipa rivala din campionat.precizez ca sursele acestei informatii sunt sigure iar decizia apartine in totalitate jucatorului.bafta venus:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Inventati voi inca o perioada de transferuri ? :)) . Pana la finalul campionatului nu se mai pot face achizitii , nici macar la negru cum sunteti obisnuiti

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .