miercuri, 23 martie 2011

MICA "BARCELONA" APROAPE DE INAUGURAREA MICULUI "NOU CAMP" !


ILUZIE OPTICA !
Ce se vede in fotografia din stanga nu este o masa de billiard, asa cum pare la prima vedere ci suprafata de joc pe care briliantele Venusului isi vor calca adversarele in picioare din sezonul viitor. Lucrarile de modernizare la stadionul din Independenta se apropie cu pasi repezi de final. Asa arata in acest moment gazonul si tribunele din complexul sportiv al Venusului, urmand sa mai aibe loc ultimele retusuri pentru ca totul sa fie complet inaintea startului de sezon 2011-2012 .
Cu o tribuna oficiala demna de liga a II-a, cu o suprafata de joc cum rar s-a vazut la nivelul ligilor inferioare, cu o instalatie de irigatii actionata la simpla apasare a unui “buton magic”,  cu vestiare ultra moderne, care includ trei cabine de schimb (gazde, oaspeti si arbitrii) fiecare beneficiand de bai si dusuri proprii. Acestea sunt conditiile cu care oficialii Venusului au facut tot posibilul ca echipa din Independenta sa intre in lumea selecta a fotbalului.
Si ca totul sa fie complet, bravul patron al echipei sustine ca meciul de prezentare al noului teren va avea loc contra unei echipe divizionare A (deocamdata confidential), aceasta dandu-si deja acordul unui meci amical pentru inceputul sezonului ce urmeaza.

“S-au investit foarte multi bani pentru ca echipa, satul si toti iubitorii Venusului sa aiba un teren ca acesta. Pentru ca Independenta este considerat sat European, am vrut sa ne ridicam la nivelul comunei si sa construim si un stadion European. Speram ca primul joc oficial pe acest teren sa fie in liga a III-a” - a declarat finantatorul Venusului, Constantin Anghel

6 comentarii:

  1. De mentionat e ca , n`o sa fie nevoie ca oaspetii sa se descalte la poarta stadionului , puteti intra si incaltati pe covor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum gazonul are o culoare urata,dar peste 2-3 luni cand v-a incepe sa-l ude va fi verde ce pe CAMP NOU!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti stadion, dar echipa aveti?.La meciul cu Gradistea a-ti castigat datorita unui fost puscarias(E.Ciortan din Ciocanesti)care i-a strigat lui Motorina sa cada in careu ca el da banii.Pacat, Ciocanesti au facut egal cu noi dar daca jucati meciul cu ei pe teren(fara Ciortan, Slick, Doru etc.), va asigur sansele voastre sunt aproape de zero.Intrebati-l pe E. Ciortan care a fost in ultimele 15 minute la meciul nostru cu Ciocanesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si voi Gradistea echipa buna , nu va bate nimeni fara arbitrii :)) .. despre ce vorbim ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Frustrari de tipul Grsdistea am mai vazut. Astia cum pierd e vina arbitrului si ei sunt praf. Venus va avea cu Ciocanesti un meci mai usor decat se asteapta. Sunt "obositi" rau si aia. Felicitari conducerii pentru noua fata a stadionului.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu toti la slobozia sa promovam in liga a 3 a cu toti treb sa fim acolo sa incurajam echipa din tot sufletul nostru forta venus ale forta deoarece o sa te sustinem la rau si la bine ooooooooo la la la la la la

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .