duminică, 27 martie 2011

PRIMUL PAS GRESIT PENTRU VENUS IN ACEST RETUR !

           Dragos Voda - Venus 0 - 0


Sambata , Venus s-a deplasat la Dragos Voda , un adversar deloc prietenos atunci cand joaca pe propriul teren. Ceea ce parea o simpla formalitate pentru trupa lui Ili Zeciu (tinand cont de locul adversarei in clasament) s-a dovedit a se transforma intr-un cosmar din care intreaga echipa trebuie sa se trezeasca pana la meciul cu Dunarea Ciocanesti de peste 5 zile.
Pe langa evolutia slaba a Venusului , pe durata celor 90` de minute  “Barcelona “ judetului a mai avut de infruntat  vantul puternic ce batea cu indarjire in campul de la Dragos Voda, dar si cel mai important factor si anume arbitrajul comic al brigazii din Oltenita care in prima repriza au fluierat jalnic, cu tenta , oficialii Venusului amenintand cu retragerea echipei de pe teren in pauza meciului. Chiar si cu toate aceste defavoruri , evolutia Venusului nu poate fi scuzabila uitandu-le la pretentiile si valorile individuale din lotul liderului la zi al seriei C.

Venus a inceput astfel : Condei - Cinaru, Coman (cpt), Tarabasanu - Contantin , Furdui, Vlad,  Bujanschi, Mustata - Oprea A, Baraitaru
Rezerve : Craciun, Benone, Gani, Brasoveanu, Popa, Muha
Schimbari : Muha<->Oprea A , Brasoveanu <-> Mustata , Gani <->Brasoveanu (acc) , Benone<->Baraitaru
Sistemul de joc :  3-5-2 


"Mi`e greu sa mai spun ceva dupa acest joc , le-am spus inaintea meciului ca vor fi vanati de arbitru, dar si jocul nostru a lasat de dorit, sper sa fie doar un accident, sa ne trezim pana sambata si sa invingem Ciocanestiul, doar asa ne putem spala rusinea de astazi. Sper ca la ora meciului sa am toti jucatorii apti ." - a declarat Ilie Zeciu.

4 comentarii:

  1. si arbitrul a contribuit la acest egal dar nici jocul vostru nu a mers deloc. aveati un lot de 20 de jucatori , cum de au lipsit atatia ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Oprea GEORGE (Baba) , Oprea Aurelian (Riciu) , Ilie Marin , Petcu Ionut sunt accidentati , Popa Bogdan abia la meciul de sambata are drept de joc

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire acest meci egal nu influenteaza nimic. Mult succes sambata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ovidiu Ioanitoaia1 aprilie 2011 la 18:11

    O mica precizare as dorii sa fac si eu...
    La meciul de sambata pe banca Venusului s-a asezat o "broasca raioasa" in costum si cu sapca in cap..
    sigur nu era Dl. Primar ! cred ca era vre-un trepadush care spala echipamentul echipe, pt ca dupa limbajul care il avea nu parea sa fi depasit scoala primara...Rugamintea mea este ca AJF, sa nu mai permita accesul "ratonilor" in zona bancii de rezerve..

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .