duminică, 3 aprilie 2011

MASACRU FARA PRECEDENT CU AMPRENTELE VENUSULUI !!

        VENUS - Ciocanesti 3-0
      (Oprea Adi, Mustata, Ilie M.)

Sambata a avut loc mult asteptatul derby al ligi a 4-a. Venus a primit vizita Dunarii Ciocanesti pe terenul din Potcoava, o formatie oaspete venita cu ganduri mari contra celei mai titrate echipe din judet, constelatia de vedete condusa de pe margine de fostul mare jucator al Dunarii Calarasi, Ilie Zeciu.
Venise un test important pentru Independenta, trebuia sa destrame voturile prin care la jumatatea competitionala, iubitorii fotbalului au considerat-o pe Ciocanesti drept cea mai valoroasa echipa din judet la momentul actual.

“Sunt total nemultumit de joc. Se pare ca nu ne prieste deloc terenul din Ulmu. Oricum e greu sa joci aici din cauza presiunii puse de gazde pe brigazile de arbitri, trebuie sa se faca ceva ca asta nu mai este fotbal. Asta nu scuza cu nimic jocul slab prestat de noi. Ne luam revansa fata de suporteri la meciul retur “ – promite Zeciu dupa meciul tur.
Zis si facut, “Barcelona judetului” a demolat vourile mincinoase, zdrobindu-si adversara, nu prin scorul indicat de tabela, ci prin jocul prestat de briliantele Independentei, acel tiki-taka auzit obsesiv la televizor atunci cand joaca Barcelona cea mare.
S-a terminat 3-0, un scor bland pentru profesorul Ticu & Co. tinand cont de ce s-a petrecut cu adevarat in teren. Oprea Adi, Mustata si Ilie Marin distrugand visul celor din Ciocanesti la locul I, care parea o palarie prea mare pentru cei de la Dunarea.
“Este cel mai bun joc facut de noi in acest sezon, totul a fost perfect” – declara antrenorul Venusului imediat dupa terminarea partidei.

Venus a inceput astfel : Condei - Tarabaseanu , Coman(cpt) , Cinaru - Constantin , Furdui , Vlad , Bujanschi , Mustata - Oprea Adi , Ilie M.
Rezerve : Craciun , Popa , Benone , Petcu I , Oprea Aurelian , Muha , Brasoveanu , Baraitaru
Schimbari : Brasoveanu<->Constantin , Popa<->Oprea Adi , Benone<->Furdui , Petcu<->Mustata
Sistemul de joc :  3-5-2 

Golurile partidei :

Min. 7` -  Oprea Adi il executa pe Severin dintr-o lovitura de pedeapsa obtinuta de Ilie, deschizand foarte repede scorul . Asadar 1-0 !

Min. 25` - Mustata se strecoara nevazut la coltul scurt si pune latul plasand mingea langa bara la o centrare furnizata din partea stanga de Oprea Adi. 2-0 !

Min 73` - Abia intrat pe teren , Popa Bogdan ia o actiune pe cont propriu, chinuindu-si trei adversari prin viteza sa  si trimite in fata portii pentru Ilie care aflat singur cu portarul nu-l iarta pe acesta si ridica scorul la unul de neprezentare, un impresionant 3-0 ! 

De mentionat este faptul ca, in ultimele 9 runde, echipa lui Ilie Zeciu  a primit un singur gol, record absolut pentru o echipa ce activeaza in liga a 4-a.

"I-am umilit, au avut o singura ocazie tot meciul iar aceea a fost la 3-0. Sincer va spun, nu se supara nimeni daca scorul marcam 6-7 goluri la ocaziile avute. Felicit echipa" -  Doru Simion (scouter VENUS)

Sursa Fotografiei : Sport la Dunare

31 de comentarii:

  1. Felicitari celor de la Venus pentru prestatie de ieri. Pur si simplu ia pulverizat pe ingamfatii de la Ciocanesti care cred ca trebuie sa mediteze serios daca sa se mai prezinte la play offul judetean .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu putina atentie le dadeati 7-8 la ocaziile rarisime avute

    RăspundețiȘtergere
  3. Falicitari baieti (bv. Musty). Se pare ca am avut dreptate. Meciul cu Ciocanesti a fost castigat mai usor decat ne asteptam. Sunt obositi rau si prea ingamfati. Sper ca acum jocul si implict rezultatele echipei noastre sa fie altele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pisaciosi astia de la independenta in fiecare an trebuie sa umble cu prostii .. ca pe forte proprii nu pot , cu arbitri si joc urat asa castiga.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Motorina sa nu uite ca locu lui nu e la noi la independenta ci la gradistea ca daca nu erau aia era un muritor de foame

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca si la acest scor voi comentati de Independenta, inseamna ca aveti o problema, si sa nu omitem faptul ca puteati sa plecati cu 7-8 fara sa se supere nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai bn nu se prezentau cei de la ciocanesti,pierdeau la masa verde si nu se mai faceaun de rusine.felicitari independenta.buni jucatorii adusi.s-au acomodat repede cu baietii si cu jocul echipei.felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa comentez ceva de mai sus , asta e, ne tinem de prostii . In loc sa vad dam zece , am inscris doar de trei ori . Oricum cu putin noroc eu zic ca ne puteati bate cu 5-3 , ne scuzati :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari din partea mea baietilor!!!Marcelinho:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari baietilor de la Independenta.Cum a-ti scris si voi in comentariile anterioare,cei de la Ciocanesti sunt prea plini de ei si ar trebui sa demonstreze ca sunt mai buni ca voi, nu sa scrie de arbitraj sau de un joc dur.
    Musty ce rugaminte am,cand mai scri despre echipa,te rog scrie in dreptul fiacarui jucator si nr. de pe tricou.Asta pentru a cunoaste echipa mai bine.
    DE LA UN DINAMOVIST.BAFTA BAIETI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok. Vom lua in considerare si aceasta sugestie. Multumim .

    RăspundețiȘtergere
  12. George Coman - Ciocanesti 3-0, s-au Ciortan Ciocanesti 3-o.La penalty jucatorii s-au tinut reciproc, iar la golul doi a fost ofsaid (trei jucatori de la Venus)).Oricum fara arbtri sunteti varza, iar G. Coman nu avea cea cauta sa arbitreze un astfel de meci.Ca sa fiti multumiti l-at scos si pe Zena din teren(oare pana cand?.

    RăspundețiȘtergere
  13. Oare cand invatati sa fiti si voi fair-play ?
    Oare cand invatati si voi sa pierdeti? .. nu e rusinos sa pierzi cu 3-0 , rusinos este sa nu recunosti valoarea adversarului care te-a invins cu acest scor.
    In legatura cu Zena, acum 1 ora m`am intalnit cu el sa-i dau 2 carje pentru ca maine se opereaza , in cadere a calcat stramb din cauza terenului foarte prost si i-a troznit genunchiul (toate astea dupa spusele lui , pentru ca el chiar stie sa piarda)
    Operatie usoara Zenule si sper sa revii cat mai repede .

    RăspundețiȘtergere
  14. App. golul doi a fost marcat de mine , mai bine l-ai certa pe nr. 20 si pe fundasul drepata al vostru decat pe tusier , de langa ei doi am plecat , offside poate era doar daca asistentul era cu spatele la meci :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Frustratilor, intr-adevar e greu sa pierzi cu 3-0 , am patit`o si noi la meciu de la Unirea dar noi spre deosebire de voi, am recunoscut superioritatea adversarului din acel meci , aici e vorba de mentalitate, de caracter, lucruri pe care voi nu le ve`ti avea niciodata daca continuati asa .
    Apropo, la cati a facut intindere Boba la golu` 3 ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Are dreptate "anonimul". Ciocanesti a fost "furata" cu Venus, la Gradistea (scor egal), dar mai ales la egalul cu Roseti de pe teren propriu. Numai arbitraje potrivnice impotriva unei echipe care "joaca fotbal dom'le". Sunt convins insa ca "anonimul" este doar un suporter mai patimas al Ciocanestiului si nu unul dintre jucatori. Acestia si-au recunoscut cu fair-play inferioritatea si neputinta in meciul de sambata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vreau sa fac o precizare...la echipa Brasoveanu nu este trecut...

    RăspundețiȘtergere
  18. daca ciocanesti vroia sa bata sambata cu echipa care a aliniat'o ,era imposibil,cu grasu ala mijlocas central care nu avea treaba cu fotbalu' sa fim seriosi,meciu s'a jucat la mijlocul terenului unde venus a fost net superioara castigand aproape orice minge:)!!!!Multumiti'va ca n'ati luat 5-6 :))...Felicitari Venus inca o data[victorie foarte meritata]

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma refer ca nu in primu 11 ci in lot sus la echipa :-p

    RăspundețiȘtergere
  20. Ne`am sesizat . Gani nu mai face parte din lot .

    RăspundețiȘtergere
  21. cu ce echipa a jucat zeciu miercuri ca nu am reusit sa ajung la meci.

    RăspundețiȘtergere
  22. Felicitari pentru victoria de sambata, si succes in play-off meritati locul pe care sunteti !

    RăspundețiȘtergere
  23. Echipa din meciul de cupa: Sica-Benone, Coman, Tarabasanu, Mihaita, Furdui George, Brasoveanu, Bujie, Pisa - Boba, Ilie

    RăspundețiȘtergere
  24. se vede ca nu se mai ocupa mustata de acest blog.inainte mai aveam si noi subiect de discutie in functie de ce scria el.......in rest plictiseala totala.

    RăspundețiȘtergere
  25. musty a plecat la razboi,se pregateste ptr baraj....un prieten

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .