sâmbătă, 3 octombrie 2015

PRETUL AROGANTEI!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Victoria Lehliu Gara 2-2

     Finalul meciului de juniori il gaseste pe directorul tehnic Dan Giurcan in fata reporterilor, oferind declaratii referitoare la partida tocmai incheiata. Pe fundal se aude vocea unui fan mai in varsta, tocmai ajuns la stadion : Ce au facut cei mici? 2-2? Tui’ mama ei de treaba! Cum asa ma?
Raspunsul este simplu. Copiii au crezut ca odata ajunsi pe primul loc, adversarii vor face in pantaloni de frica si vor veni deja batuti. Ingamfarea si infumurarea au condus la un rezultat negativ dar mai ales la un joc inestetic, incalcit si fara orizont.
Adversarul a fost unul subtire sau oricum mult mai subtire decat alti adveersari invinsi pana acum cu usurinta de elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan. Insa atunci cand dormi in ghete, cand te intereseaza doar ce poze mai postezi pe facebook si cand fotbalul nu mai are prioritate atunci cand intri pe teren,  rezultatul nu poate fi tocmai bun.

     Sigur, Venus a si ratat incredibil cateva ocazii monumentale(inclusiv un penalty), insa acest lucru se datoreaza lipsei de concentrare sau mai bine spus modului deficitar in care au abordat partida.
     La Independenta se fac eforturi pentru ca echipa de juniori sa aiba conditii decente de pregatire, insa deja unele “vedete” au inceput sa treaca antrenamentele in plan secund. Adica sa spuna pas, dar sa se prezinte “fully fit” la ora jocului. Sau cel putin asa cred ei. Cine nu constientizeaza ca antrenamentele sunt necesare pentru ca echipa sa raman in top, ar trebui sa ridice mana si sa ceara pauza.  Dar mai ales, daca doresti sa lupti pentru titlu (obiectiv ce nu a fost impus de conducere), trebuie sa respecti jocul, coechipierii si tot ceea ce inseamna Venus Independenta, singura echipa de fotbal a comunei Independenta.
     Juniorii trebuie sa se trezeasca si sa joace in continuare asa cum au facut-o pana in etapa precendenta – cu zambetul pe buze, fara presiune, insa cu pasiune si ambitie.

Sambata la Radovanu au ocazia sa mai spele din imaginea gri lasata in partida cu Lehliu. Radovanu este cel mai bun “incasator” din liga a IV-a iar Venus trebuie sa-si rotunjeasca golaverajul. Mult success!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .