sâmbătă, 17 octombrie 2015

SCOR DE "INDEPENDENTA OPEN" !

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Dunarea Gradistea (juniori) 6-3 (Chirita 3, Ursaru, Tudor, Dobre)

     Venus a intalnit sambata echipa care in etapa precedenta a furnizat o mare surpriza, invingand pe teren propriu campioana din Manastirea. Totusi, oamenii prezenti la acea partida stiu prea bine cum a fost obtinuta victoria, dar ne abtinem.
Gradistea la juniori are doua echipe, una pentru acasa si una pentru deplasare. De stiut, nici una si nici cealalta nu sunt in regula din punct de vedere al regulamentului.

La Independenta oaspetii au avut cel putin doi jucatori “pe fals” cum se spune, anuntand chiar acest lucru cu mandrie, sub pretextul ca “altii nu avem”. Rusine domnilor care nu puteti respecta un minim regulament si prin aceste decizii faceti destul rau. Nu stam sa va facem morala, dar poate ca cineva se sesizeaza si se vor lua ceva masuri.
Din motivul sus amintit, vorbim putin despre meci, unul controlat de echipa noastra insa cu multe momente de relaxare in aparare.
De asemenea, de multe ori jucatorii uita ca sunt o echipa si vor neaparat sa inscrie, ca doar “esti fotbalist daca dai goluri” – mare prostie. Esti fotbalist daca lupti pana la capat, crezi in sansa ta si te dedici total echipei.
Etapa urmatoare aduce insa in fata elevilor lui Daniel Condei si Dan Giurcan un adversar de traditie, o echipa care an de an se lupta la titlu si care si in prezent se afla pe primul loc – Dunarea Ciocanesti.
Meciul se anunta unul foarte dificil. Este genul de partida in care jucatorii trebuie sa arate ca au valoare. Inainte insa de a obtine ceva, copiii din Independenta trebuie sa se respecte pe ei, sa fie umili, sa se antreneze si sa munceasca pana la capat.
Presiunea este doar pe umerii gazdelor iar Venus trebuie sa incerce sa profite. Nu este usor, insa toata lume atrebuie sa trateze meciul cu maxima seriozitate.
     In fond pentru a reusi este nevoie de doua lucruri – MULTA MUNCA SI PUTIN NOROC!


     SUCCES VENUS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .