duminică, 25 octombrie 2015

GAME OVER?

Dunarea Ciocanesti - VENUS INDEPENDENTA 1-4 (Dumitrica, C
hirita, Lamba, Borbely)

     In minutul 4 al meciului de la Ciocanesti gazdele au deschis scorul din penalty. Suporterii erau in delir, unii lesinasera visand o victorie la scor a favoritilor. Ce nu stiau ei sau poate uitasera, era insa ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Nu poti juca tot timpul la alibi, doar din ambitie si mai uitasera ca astazi arbitru nu mai era celebrul Porumbel (prietenii stiu de ce).
A fost prima si ultima faza de poarta a gazdelor, care pana la finalul meciului rareori au mai trecut de centrul terenului.

Galacticii lui Ilie Zeciu si-au revenit repede, Chirita a obtinut un penalty ratat insa de Badea, cel care a spus la conferinta de presa ca nu a dorit sa-i trezeasca prea devreme din vis pe jucatorii gazda.
Egalarea a venit dupa un eurogol al lui Dumitrica si din acest moment jocul s-a terminat. S-a jucat la o singura poarta, Venus a ratat exasperant insa  a reusit sa inscrie de 3 ori prin Chirita, Borbely si Lamba.
Gazdele si-au recunoscut cu fair play infrangerea clara, singurul care a tinut sa iasa in evidenta fiind un jucator certat cu bunul simt, fost component al echipei Venus – ghiciti voi cine!
A fost o dubla extraordinara pentru Venus care a ingenunchiat echipa din Ciocanesti, rival traditional, atat la seniori cat si la juniori. Ambele victorii foarte clare, obtinute dupa jocuri consistente.
Dupa cele doua victorii administratorul bazei din Ciocanesti a trebuit sa ramana dupa program pentru a schimba plasele, rupte astazi de jucatorii Venusului.
Petrecerea de dupa cele doua victorii, tinuta in comun de seniori si juniori, s-a mutat din nou intr-un club exclusivist, unde jucatorii au sarbatorit rezultatul obtinut. Invitat a fost Florin Chilian cel care a cantat de mai multe ori cea mai cunoscuta piasa a sa 10 (zece), aluzie la numarul total de goluri inscrise de Venus astazi.

Campionatul pare ca s-a rupt, iar Venus a devenit favorita clara la castigarea acestuia. Este necesar insa ca jucatorii sa-si pastreze concentrarea si sa castige si etapele ramase din acest tur.

Un comentariu:

  1. Felicitări jucătorilor și staful tehnic pt aceasta victorie cu o echipa de tradiție din județ .Cei de la Ciocănești au recunoscut valoarea noastră și le mulțumim au mai fost ceva contre dar sant normale la o așa rivalitate veche care datează de ani de zile.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .