marți, 5 mai 2015

SPECTACOL!

VENUS INDEPENDENȚA - Rapid Ulmeni 5-0 (Badea, Manofu, Mustață, Chiriță 2)După lecția de fotbal primită de la Oltenița în meciul de cupă (scor 0-4), elevii lui Ilie Zeciu au găsit în sfârșit o echipă de „gâști”, pe care să o bată și care să le mai ridice moralul serios zdruncinat, dar mai ales, care să le redea într-o mică măsură mândria de a fi măcar pentru 90 de minute fotbaliști.

Galeria echipei a protestat și nu s-a prezentat la meci, preferând o altă competiție, campionatul regional de drichea (sau țurcă în unele regiuni), organizat de Asociația Sportivă Clubul Român de Țurcă și câștigat chiar de echipa din localitate. La puncte. Dar meritat!
În locul galeriei a fost prezent un banner imens cu mesajul  9 ne place țurca. Se pare că și vouă!”

Revenind la meci de sâmbătă sunt de consemnat două schimbări în primul 11 al lui Ilie Zeciu – juniorul Chiriță în locul lui Csaba Borbely suspendat și portarul Ciolan în locul lui Crăciun, cel care s-a plâns de tratamentul la care a fost supus de atacanții din Oltenița, acuzându-i pe aceștia de lipsă de fair-play atât în meciul de cupă cât și in turul campionatului. Decizia sa de a cere schimbare în ambele partide menționate a fost considerată normală de fostul mare portar Rică Răducanu, cel care a comentat în stilul caracteristic – „Fuga e rușinoasă / dar e sănătoasă”.
Meciul cu desculții din Ulmeni a fost la discreția galactivilor, care nu le-au dat nicio șansă adversarilor. A fost meciul lui Mustață, cel care prestează un fotbal bun în ultima perioadă și care pare a-și reveni la forma care l-a consacrat titular și căpitan în echipa de juniori a Venusului. Golul marcat a fost dedicat de Musty lui Emil Ciortan, așa cum promisese în cantonametul din luna februarie.
Etapa următoare Venus are un meci dificil, echipa din Radovanu fiind una periculoasă pe teren propriu și dornică de obținerea unui rezultat pozitiv, pentru a se asigura că nu se afundă mai mult  în hora retrogrdării. În mod normal însă, diferența de valoare trebuie să se vadă iar echipa noastră să-și adjudece cele trei puncte. Nu de alta, dar următoarele două meciuri sunt cu Oltenița – în campionat și returul din cupă, iar țurca poate deveni din nou sport la modă! Cu acestă ocazie îi rugăm pe fotbaliști să ne contrazică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .