duminică, 10 mai 2015

Game - SET - Meci !

Steaua Radovanu - VENUS INDEPENDENȚA 1-6 (Chiriță 3, Borbely 2, Ene)



În ziua premergătoare meciului dintre Radovanu și Independența oficialii gazdelor se lăudaseră că au vândut toate biletele iar arena din Valea Popii ar fi urmat să fie arhiplină. În fapt a fost doar o strategie, multe dintre locurile de la Tribuna a doua fiind libere sau populate cu oameni care încă nu înțeleg ce caută Radovanu în liga a IV-a.
Pentru partidele importante oficialul gazdelor adună toată „spuma fotbalistică” de care dispune, jucători legitimați sau nu, cu dublă sau triplă legitimare.
Diferența de valoare a fost evidentă încă din startul partidei, Ilie Zeciu aruncând în luptă o echipă cu 4 (patru) atacanți – Borbely, Badea, Ene și Manofu (de poziția ultimilor doi nu suntem siguri, însă felul cum au tratat faza de apărare ne face să credem că au jucat tot în postura de vârfuri de atac!).
Elevii lui Ilie Zeciu au condus cu 2-0 la pauză, după o primă repriză în care și-au permis chiar să rateze un penalty, însă în care au avut în Ciolan înger păzitor în cel puțin două rânduri. Mitanul secund a însemnat show-ul juniorului Chiriță, introdus în teren la pauză, tânărul jucător reușind să realizeze un hattrick.
La 6-1 Ilie Zeciu a securizat rezultatul, aruncând în teren toți jucătorii de profil defensiv pe care îi avea pe bancă
Din nou echipa gazdă s-a remarcat prin „sportivitate”, cotonogarii echipei reușind să lovească absolut toți jucătorii Venusului. Ceea ce se știe este că acei ratați care confundă terenul de fotbal cu ringul de box nu participă decât la partidele de acasă, la cele din deplasare fiind „obosiți”. De asemenea, unul dintre „sporterii” din Radovanu a lovit un juctaor al Venusului, ceea ce nu trebuie trecut cu vederea.  
Faptele de arme ale „eroilor” din Radovanu au fost însă posible cu complicitatea „albitrului” Leca, cel care ori e chior ori chiar nu se pricepe – acesta lăsând nesancționate multe intrări dure ale jucătorilor gazdă.  În mediile fotbalistice călărășene, despre Leca se comentează că de fapt ar fi depășit (asta ca să fim finuți) total în partidele pe care le conduce, însă este menținut pentru că arbitrajul din Călărași mai are nevoie și de clovni (de parcă nu ar avea destui!).
Sâmbătă la Independența urmeză să asistăm la un nou episod al duelului Venus-Oltenița. Așa cum toată lumea se așteaptă, probabil că Virgil Bogatu urmează să câștige din nou duelul cu Ilie Zeciu, cel care a dezvoltat una devărat complex în fața acestuia.
Venus poate răsturna însă calculele hârtiei doar dacă jucătorii evoluează la adevărata lor valoare, cu ambiție, dăruire dar mai ales seriozitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .