sâmbătă, 2 mai 2015

NON C'E DUE SENZA TRE!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Rapid Ulmeni (juniori) 3-2  (Ursaru 2, Mirică Nicușor)     Copiii s-au obișnuit cu victoriile dar și cu spectacolul. În meciul cu Ulmeni  elevii lui Cristi Cinaru și Dan Giurcan și-au ținut din nou fanii cu sufletul la gură, însă au reușit o nouă victorie datorită în primul rând puterii de revenire și a faptului că au învățat să nu renunțe în niciun moment.
Echipa  a reușit a treia victorie consecutivă și demonstrează că încrederea conducerii tehnice în acești copii nu a fost în zadar. Antranamentele încep să dea roade și chiar dacă cârcotașii ar spune că echipele învinse nu sunt tocmai unele de top, răsturnările de scor ale copiilor de la Venus demonstrează tărie de caracter și valoare.
În partida cu Ulmeni s-a remarcat din nou echipa, însă și Ursaru, cel care a revenit în cadrul echipei cu o dublă.
De adăugat că echipa oaspete a încercat o măgărie, folosind pe toată durata partidei un jucător aflat în stare de suspendare.
Venus joacă, are atitudine și parcă din nou ceea ce se cere echpei de seniori vedem doar la echipa juniorilor. Copiii trebuie să-și vadă de treabă și să muncească în continuare, deoarece rezulatele muncii lor au început să dea roade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .