joi, 2 aprilie 2015

GALOP DE SĂNĂTATE!

Progresul Fundulea - VENUS INDEPENDENȚA 0-5 (Borbely 2, Badea 2, Ene)



Intermediara de miercuri a adus o victorie categorică a echipei noastre – logică, având în vedere valoarea celor două echipe, însă puțin surprinzătoare dacă privim egalul smuls de Fundulea în tur.
Încă de la începutul partidei s-a văzut că Fundulea este o echipă mică, fără pretenții sau valoare, experimentații jucători ai Venusului reușind să ajungă lejer al poarta gazdelor și ratând numeroase ocazii. Dechiderea de scor a fost opera lui Badea, urmare a unei faze gândită perfect de Csaba Borbely.
Repriza secundă a adus din nou atacrui în valori ale echipei noastre golurile venind meritat în urma unor faze de mare spectacol. Cea mai frumoasă reușită i-a apartținut lui Csaba Borbely care a reușit un șut de senzație din voleu care aproape i-a smuls mâinile portarului advers.
A fost un antrenament util pentru Venus, ținând cont de numeroasele absențe din lot cauzate de accidentări dar și de partida din următoarea etapă împotriva echipei din Chirnogi.
Sâmbătă la Independența vine Victoria Chirnogi, o echipă de alt calibru, cu alte ambiții, care dorește obținerea locului 2 la finalul campionatului dar mai ales răzbunare după ce în tur Venus a surclasat-o chiar la ea acasă.
Pentru obținerea unui rezultat pozitiv elevii lui Ilie Zeciu trebuie să trateze cu seriozitate această partidă, să lupte și normal, ca de obicei, să fie o adevărată echipă.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .