luni, 27 aprilie 2015

MORAL ÎNAINTE DE CUPĂ!

Victoria Lehliu-Gară - VENUS INDEPENDENȚA 0-3 (Chiriță, Borbely 2)



     De mai multe sezoane duelul dintre Venus Independența și Lehliu nu mai reprezintă un derby. Venită la Lehliu cu mulți jucători absenți, echipa noastra dominat clar întreaga partidă și a câștigat fără probleme, împotriva unei echipe care se apropie de retrogradare.
Scorul a fost deschis de viitorul star al echipei, juniorul Chiriță, care confirmă din nou încrederea acordată de întreaga conducere a echipei. Vedeta echipei, Csaba Borbely a reușit o dublă, a liniștitit apele și a ajuns pe primul loc în clasamentul golgheterilor.
Pentru echipa de seniori urmează o perioadă foarte dificilă. Două partide împotriva echipei din Oltenița, în Cupa României șu un meci cu Ulmeni, echipă întărită serios  (din toate punctele de vedere!!!) pentru a scăpa de retrogradare.
Jucătorii trebuie să strângă rândurile, să se concentreze și să lupte pentru ultimele obiective importante ale finalului de sezon – Cupa și derby-ul cu Oltenița. Victoriile în aceste confruntări ar putea însemna într-o oarecare măsură salvarea sezonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .