duminică, 5 aprilie 2015

NU S-A PUTUT!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Victoria Chirnogi (juniori) 0-3



Meciul și înfrângerea pentru juniorii Venusului. De această dată copiii lui Cristi Cinaru și Dan Giurcan parcă s-au mișcat totuși ceva mai bine, cu ceva mai multă determinare însă nu a fost de ajuns.
Echipa oaspete, deși ocupă locul 3 în clasament nu este de speriat. A fost dominată de Venus, însă a reușit să deshidă scorul dintr-un penalty inventat, văzut doar de doi fluierași care cu siguranță nu prea și-au făcut controlul oftalmologic. Venus a avut o răbufnire, a atacat însă a fost taxată pe contraatac și scorul la pauză a devenit 0-2. A doua repriză a fost mai simplă pentru oaspeți care au mai marcat o dată și și-au securizat Victoria.
Repriza secunda a avut și doi actori care au ținut neapărat să iasă în evidență - centralul Drăgănescu (depășit total de fotbal) și “tușarul” Bîtan (un schilod tupeist). De altfel, arogantul “tușar” și-a permis să comenteze modul în care evoluează echipa gazdă nefiind interesat de prestația sa jalnică, scuzabilă însă din moment ce dânsul nu prea le are cu sportul în sine. A cântări aceleași faze cu dublă măsură înseamnă rea voionțpă sau prostie. În cazul celor doi fanfaroni noi mergem pe a doua variantă. Cu prostia lui Drăgănescu suntem obișnuiți și nu mai merită comentată ea doar s-a confirmat încă o dată.
Etapa următoare, la Pietroiu, juniorii Venusului au ocazia să câștige primele puncte, în fața unei echipe care se zbate în subsolul clasamentului. Este nevoie însă din nou de multă concentrare și spirit de sacrificiu, necesare pentru obținerea unor rezultate pozitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .