sâmbătă, 21 martie 2015

NU AU AVUT NOROC!

Victoria Dragoș Vodă (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-0



În tur, la Independența, Drgoș Vodă a câștigat cu 5-2 în urma unui meci în care juniorii echipei noastre erau la început de drum iar oaspeții de atunci au utilizat doi jucători "pe fals".
Returul a fost altceva. Cu puțină experiență acumulată dar cu foame de fotbal și rezultate, elevii lui Cristi Cinaru și Dan Giurcan au făcut un meci bun și puțin le-a lipsit să plece de la Dragoș Vodă cu punct sau puncte.
Deși gazdele au deschis scorul în primul minut al partidei, juniorii noștri au început munca de revenire și au presat constant în jumătatea gazdelor. Pe un teren venit parcă după bombardament sarcina copiilor a fost infinat mai grea.
Din păcate, ratările exasperante au făcut ca scorul final să rămână 1-0 pentru gazde, campionul absolut fiind căpitanul Tudor Petruș care a reușit performanța de a rata chiar și cu poarta goală.
La prima vedere rezultatele juniorilor din primele două etape ale returului par a fi un eșec, cu un singur punct câștigat. Privind însă cu atenție, jocul copiilor este în creștere în ciuda pierderilor suferite în pauza de iarnă. Important este ca toți copiii să se antreneze în continuare și prin jocul prestat vor veni și rezultatele pozitive.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .