joi, 19 martie 2015

BINE DE ȘTIUT. MULȚUMIRI VENUS!



Când o echipă dispune de posibilități financiare poate aduce jucători valoroși și se poate lupta la locurile fruntașe.
Când o echipă dispune de posibilități financiare își poate permite cantonamente la munte și diverse alte aroganțe.
Când o echipă dispune de posibilități financiare trebuie însă să se gândească că fotbalul nu însemnaă doar "echipa de seniori" iar "echipă" însemnă și toți copiii care vor cândva să îmbrace echipamentul acelei echipe.
Când conducătorii nu acceptă că viitorul unei echipe înseamnă în fapt creșterea și promovarea propriilor juniori înseamnă că nu se pricep la fenomen sau sunt rău voitori.
Când toată lumea vorbește de ABC-ul fotbalului iar copiii nu sunt lăsați/încurajați să se antreneze, este amatorism și nepricepere.
Când oamenii care acceptă să antreneze copiii o fac din pasiune și fără pretenții de orice fel, trebuiesc încurajați, nu blamați și îndepărtați.
Când însuși președitele FRF vorbește despre importanța creșterii propriilor juniori de către echipe și conducătorii nu ciulesc urechile însemnă că "își bagă picioarele" și nu vor fotbal.
Când un proiect minor începe să dea roade  – de ce să-l strici sau să-i pui bețe în roate, dacă este pentru binele echipei?
Când oamenii fac un lucru din pasiune și îl fac bine, acel lucru o să-ți aducă cele mai mari satisfacții și emoții (Mulțumiri Dan Giurcan, Radu Lilian, Claudiu Șerban, Crist Cinaru și întregii conduceri a echipei Venus Independența) !

NOTĂ: Când toți oamenii din jurul unei echipe îi vor binele și o sprijină necondiționat trebuie să tragă toți în acceași direcție și nu în funcție de cine știe ce interese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .