sâmbătă, 28 martie 2015

SPECTACOL ÎN PLOAIE!

VENUS INDEPENDENŢA - Partizan Crivăţ 9-0 (Borbely 3, Chiriţă 3, Dumitrică, Mustaţă, Ene)



După primele etape Venus a avut în sfârșit o partidă liniștită, cu un adevrsar modest. Elevii lui Ilie Zeciu nu s-au menajat si au atacat încă din primul minut, ratând în priemele 10 minute nu mai puțin de trei mari ocazii. Marea speranță a întregii comune, Chiriță Cristian, a spart gheața, după ce a luat o acțiune pe cont propriu de la aproximativ 35 m, a driblat tot și a înscris cu un șut în forță.
De aici totul a fost simplu. Venus a făcut spectacol a marcat de 8 ori iar Csaba Borbely a demonstrat încă o dată ce înseamnă experiența jocurilor la nivel înalt. Nu au lipsit ratările monumentale și nici celebrele egoisme ale unor jucători care uită că fotbalul este în primul rând un joc de echipă.
Spre deliciul miilor de suporteri ai echipei, pe lista marcatorilor s-a aflat și Mustață Florin, cel mai longeviv jucător din cadrul lotului. Golul său a ridicat tribunele în picioare după ce și-a trimis singur o pasă de geniu cu călcâiul care a lăsat mască fundașii oaspeților, a driblat cu sânge rece portarul și a înscris simplu la rădăcina barei.
Intermediara de miercuri se anunță una dificilă pentru Venus. După meciul cu cântec din tur gazdele vor căuta să demonstreze că sunt touși o echipă bună a acestui campionat. Pentru a câștiga la Fundulea Venus nu trebuie să se bazeze doar pe valoare. Elevii lui Ilie Zeciu trebuie să lupte, să pună osul și să joace ca o adevărată echipă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .