duminică, 20 octombrie 2013

PE DRUMUL CEL BUN !?

VENUS INDEPENDENȚA - Fundulea 2-0

     După două etape cu adeversari mult mai slab cotați elevii lui Ilie Zeciu au întâlnit echipa din Fundulea, adversar constant la titlu în ultimele sezoane, dar care în prezent pare să fi început o ușoară reconstrucție a echipei.
     Venus a atacat încă de la început și-a creat numeroase ocazii, ratate însă cu mare seninătate. De asemenea, s-a lovit și de un portar advers în mare formă. Campionul ratărilor a fost Gigi Badea, cel care a ratat din toate pozițiile, evoluția fiind "încununat"ă și prin ratarea unui penalty.
     Golurile au fost marcate de Baraitaru Mihai și Cristi Turcu , ultimul făcând probabil cel mai bun meci al său de la venirea la Independența. 
     Sâmbătă Venus se deplasează la Grădiștea, într-o partidă care acum câțiva ani însemna derby-ul campionatului. Grădiștea nu mai este o forță în fotbalul călărășean însă are jucători ambițioși cu dorință de afirmare.     Pentru a înțelege mai bine aceste lucruri trebuie reamintit cum a câștigat partida de la Grădiștea în urmă cu două etape liderul din Modelu: penalty inventat ls scorul de 0-0 în cea de-a doua repriză și multe alte decizii dubioase ale fluierașilor (se aude?!? pardon se știe!).







12 comentarii:

  1. ce mishto face zeciu de voi. il baga pe onofrei butoi in loc sa l bage pe pislaru. rusine ba ca luati bani si va bateti joc de omul care va plateste si de toata comuna cu prieteniile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa ne cacam pe tine ))))))))0

    RăspundețiȘtergere
  3. prieteniile sint problema veche la venus. intre zeciu si jucatori ca ii tine in brate degeaba pe uni. unii sint titulari si sint varza da nu i scoate din echipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite asa pe prietenii s au luat 3 campionate rasule ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  5. vedeti ca zeciu va dus la trei baraje la rind si a promovat cu unul
    dar din pacate nu a putut sa-l tina la C
    si pislaru vostru nu poate deocamdata sa tina pasul sus sa mai munceasca si apoi va juca

    RăspundețiȘtergere
  6. cu "prieteniile"lui s_a pisat 4 ani la rand pe tot judetul si pe tine taran prost ce esti

    RăspundețiȘtergere
  7. prietene,si care sunt acei jucatori pe care zeciu ii tine in brate ? da nume ca sa stim si noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. fara jucatorii din bucuresti nu prindeam nici locul 4 asa ca ciocu mic ca luati bani degeaba cu tot cu ilie al vostru fara conducere nu faceam nimik decit sa il bage pe onofrei sa ia si el prima mai bine pe pislaru.

    RăspundețiȘtergere
  9. Onofrei, vine si intra cind vrea muschii lui.

    RăspundețiȘtergere
  10. se stie in tot judetul ca nu zeciu a castigat capionatele ci jucatorii valorosi adusi. capionate slabe si adversari slabi iar acum cand e o echipa mai buna poc. cum sa il bagi ma pe onofrei si cica i-a mai si promis ca daca vine la venus este titular. pacat spun si eu de omul care baga bani acolo si de altii care chiar tin la echipa asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. dar de la juniori,s-a gandit cineva sa ia?din cate am vazut,aveti juniorii destul de puternici anu` asta. vreti jucatori,dar preferati sa aduceti toti trecutii,sperand ca veti avea acelasi noroc

    RăspundețiȘtergere
  12. Chirita de la juniori,la ora asta este peste butoiasul de Onofrei,de care ride toata lumea,numai ca nea Ilie il baga sa isi ia si el banii ca doar de aia la adus.Rusine sa va fie la amindoi.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .