sâmbătă, 26 octombrie 2013

TUDOR SHOW!

Gradiștea (juniori+seniori !) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-5

     Sâmbătă meciul de la Grădiștea se anunța unul relativ facil pentru tinerii jucători din Independența. Gazdele afl\ndu-se partea a doua a clasamentului cu rezultatele slabe în ultimele etape.
     Surprză mare însă. În momentul ieșirii la încălzire a echipei gazdă, între jucătorii aceșteia și-au făcut apariția 4-5 "veterani" aruncați în luptă probabil cu intenția și ambiția de a bate Venus. Oficialii echipei noastre au sesizat neregulile și au cerut gazdelor să nu folosească "vedetele" echipei, acesta fiind în primul rând un meci pentru juniori. După îndelungi proteste și amenințări ale veteranilor și ale unor oficiali ai gazdelor, în teren Grădiștea a trimis o echipă cu medie de vârstă mai apropiată de ceea ce trebuie să fie o echipă de juniori. De remarcat însă că cel puțin unul dintre cei care au intrat în primul 11 era depășit ca vârstă, fiind observat în pauza meciului când schimba pase cu...fiul său.
     Ce nu au înțeles cei din Grădiștea este că jucătorii trebuie în primul rând să se încadreze în limetele de vârstă prmrise de regulament și apoi să fie legitimați în cadrul echpei de juniori! 
     Meciul a început interesant pentru Venus care nu și-a menajat adevrersarii șarjele lui Tudor Bogdan și pasele micuțului Marius Minea făcând diferența. Astfel, în minutul 30 scorul devenea 3-0 pentru Venus după două reușite ale lui Bogdan și una  alui Marius.
     La acest scor a început circul în teren. Neputiincioși în fața adversarului și evident lipsiți de valoare o parte din jucătorii gazdă (probabil tot veterani) au pornit un război de gherilă căutând doar picioarele copiilor de la Venus. Era și normal să facă acesta lucru, din moment ce bășica de joc era o necunoscută totală pentru ei.
     Realizând că scorul poate lua proporții, în repriza secundă oficialii gazdă au introdus în teren "artileria grea". Vârsta înaintată și-a spus însă cuvântul. Venus a mai înscris de două ori prin Tudor, gazdele renunțând în cele din urmă și la celebrul "lama jos".
     În ultimul minut un jucător al gazdelor a reuțit să reducă din diferență sărbătorind golul ca pe o calificare la Mondiale ("veternaul" a terminat junioratul de peste 3 ani la Ciocănești!).
     Felicitări echipei noastre pentru victorie, dar mai ales pentru spirit și combativitate! 

4 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .