marți, 1 octombrie 2013

ÎNCEPEM SĂ ZÂMBIM !

VENUS INDEPENDENȚA - Rapid Ulmeni 5-3

     Două înfrângeri în ultimele două etape, golaveraj 4-9 și un moral scăzut al echipei din Independența îi făcea pe mulți să creadă că partida de sâmbătă urma să fie una echilibrată.
    Venus trebuia să învingă, dar mai ales trebuia să-și convingă conducerea și susținătorii că poate ține ștacheta ridicată și în acest sezon. 
     În ciuda scorului strâns consemnat pe tabelă, Venus a dominat partida, a condus cu 3-0 și 5-1, primid golurile 2 și 3 pe final de partidă. Este îmbucurător faptul că jucătorii încep să-și recapete încrederea atât în forțele proprii cât și în coechipieri și au din nou poftă de fotbal și de victorii. Este îngrijorător însă faptul că echipa primește multe goluri, apărarea și portarii gafând copilărește.
     Sâmbătă echipa din Ulmeni a fost doar o umbra a ceea ce se aștepta, lucru datorat în mare parte jocului prestat de Venus - Voinescu, Badea, Turcu și Bănaru fiind de neoprit.
     Pentru elevii lui Ilie Zeciu urmează o partidă relativ ușoară tot pe teren propriu cu Dragoș Vodă, ocazie cu care își mai pot îmbunătăți golaverajul.

Ultimă oră: Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Călărași a hotărât astăzi 01.10.2013 ca partida dintre Agricola Borcea și Venus Independența, scor 5-3, disputată în cadrul etapei a 5-a a Ligii a IV-a, să fie omologată cu scorul de 3-0 in favoarea formației din Independența.Echipa din Borcea  autilizat în partida cu Venus un jucător care nu avea drept de joc pentru această echipă.

2 comentarii:

  1. Atentie Venus. Am urmarit eciul dintre manastirea si lehliu. Echipe bune, dar ai ales foarte dure lucru peris si de fluierasi. Daca nu bagi osul cu ei esti mancat.

    RăspundețiȘtergere
  2. pt adi mic :
    nu mai lasati frate toti taranii cu 2 clase si alea trecute pe branza, sa scrie pe blogul echipei. Daca nu poate lega o fraza de 3 cuvinte, nu le mai accepta comentariul.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .