sâmbătă, 19 octombrie 2013

MAI APROAPE DE LIDER!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Fundulea (juniori) 5-1

     Meci bun realizat de juniorii Venusului sâmbătă  în compania unei echipe în reconstrucție, care în ultimele sezoane a ocupat locuri fruntașe în campionatul de juniori. Venus a arătat însă că este echipa mai valoroasă și mai experimentată, dominând meciul de la un capăt la altul. 
     Singurul moment de relativ echilibru s-a consemnat în cea de-a doua repriză când oaspeții au redus din handicap scorul devenind 2-1, în urma unui gol fantomă validat doar la intervenția arbitrului de tușă. În numai 10 minute însă atacanții gazdă și-au făcut treaba și au dus scorul la 5-1.
     Golurile formației noastre au fost marcate de Popescu (2), Tudor, Nicolae și Sprânceană - aflat la primul său gol în tricoul Venusului. 
    
     Gâsca partidei a fost arbitrul de centru (nu îi pomenim numele pentru că nu merită), cel care a demonstrat prin multitudinea de decizii haioase că nu cunoaște fenomenul și că este nevoie ca unii arbitrii să mai și joace din când în când fotbal nu doar să pretindă că știu ce înseamnă.
     Sâmbătă Venus se deplasează la Geădiștea acolo unde tinerii jucători conduși de Dan Giurcan și Lili Radu trebuie să câștige penrtu a rămâne în plasa liderului. După această etapă în care echipa din Mănăstirea a pierdut la Ciocănești, Venus s-a apropiat la 3 puncte de prima poziție. 

3 comentarii:

  1. dc nu scrieti marcatorii...nu doar atacantii au inscris sambata...sa nu uitam ca ultimu gol a fost inscris de fundasu central !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. tudor a dat 2 golruri si nicolae na dat

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .