miercuri, 24 aprilie 2013

MECI DE INFARCT !



                 VENUS INDEPENDENTA - Progresul Fundulea 4-3
                                     ( Gh. Badea 2 , Petcu 2)

Sambata la Independenta s-a mai disputat un episod din duelurile de gala pe care Venus le desfasoara contra Progresului din Fundulea. Daca in ultimele trei intalniri briliantele din Independenta au reusit sa smulga doua titluri de campioni judeteni si trei puncte pe care le-a luat in tur, de data aceasta Progresul si-a vandut scump pielea in fieful campioanei .
Dupa numai 10 minute de joc Progresul reusea sa dea lovitura in curtea Venusului marcand la prima faza de poarta avuta prin capitanul lor dupa un sut respins in prima faza de Condei .
Trezita parca din pumni Venus isi revine imediat iar la numai 5 minute distanta Gheorghe Badea reuseste golul partidei cu un lob de la 40 de metri peste nefericitul Malama. Asadar 1-1 , acesta fiind si scorul pauzei.

"Pisa" blanda zgarie rau !
Incepe repriza a doua parca trasa la indigo cu primul mitan, de data aceasta dupa numai un minut de la fluierul centrarului Fundulea reuseste sa conduca din nou pe tabela de marcaj dupa o diagonala si o pasa in fata portii ce a surprins toata apararea campioanei.
Vazand ca jocul nu curge in directia dorita Ilie Zeciu face doua mutari care avea sa schimbe total fata partidei. Mai intai Petcu Ionut "Pisa" restabileste egalitatea la o invalmasala in careul advers reusind sa puna punct seriei negre de ratari ale ultimelor jocuri. Era minutul 63` iar tabela indica 2-2 !
Dupa numai 5 minute acelasi Petcu isi arata clasa executandu-l cu sange rece pe Malama din 10 metri dupa o demarcare la care doar Voinescu putea anticipa continuarea fazei iar toata suflarea Independentei rasufla usurata .3-2!
Vazuta in avantaj pe tabela de marcaj jucatorii Venusului incep sa-si faca jocul de pase bine obisnuit iar cand mai erau 15 minute de joc Gheorghe Badea dubleaza avantajul inscriiand cu calm la coltul lung printr-o atingere fina din 10 metri  ridicand tabela la 4-2!
Cand toata lumea se pregatea de fluierul final apararea Independentei mai gafeaza o data copilareste facand cadou golul de 4-3 stabilind tot-odata si scorul final .

Dupa aceasta victorie Venus se mentine in coasta liderului . Cele doua echipe merg cap la cap de la inceputul returului castigand toate meciurile jucate . Meciul direct dintre cele doua se va disputa peste 3 etape pe terenul celor din Ciocanesti .



4 comentarii:

  1. La pauza meciului ati 'umblat' la cativa jucatori de la Fundulea si putin la arbitrii si HOP v-ati revenit.Cu Ciocanesti nu va mai merge, pentru k noi o sa avem 3-0 la pauza si cu indulgenta 6-1 la final.Nici Papa Francisc nu va poate ajuta.O SA VA UMILIM!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la pauza am umblat la mami a ta. iti reiau scorul pauzei 1-1 , am vorbit cu ei la pauza sa ne dea meciul si brusc ne-au dat si golul de 2-1. se vede ca esti din ciocanesti pt ca esti semi-analfabet . sper sa ne bateti, altfel ne suparam ..

      Ștergere
    2. Comentariu tipic pentru un "jucator" de la Ciocanesti: bagatelizarea rezultatelor "rivalei" si punerea lor pe seama "umblarii" la jucatorii adversarelor si la arbitrii. Nu inteleg de ce nu puteti recunoaste ca suntem doua echipe foarte bune, iar singurul mod de a ne departaja ramane, inevitabil, meciul direct. Atitudinea de emul, mascata de fronda la adresa noastra, ma face sa constat ca va e teama! Diferenta in ceea ce ne priveste este ca noi va respectam...doar. Acum, fa rost de un dictionar, incearca sa intelegi ce am vrut sa spun si poate vom avea parte de un "derby" (pe 11 Mai ?).

      Ștergere
  2. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul de maine cu dragos voda!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .