marți, 30 aprilie 2013

DRAGOS VODA , DOAR O HALTA ..


       
                Victoria Dragos Voda - VENUS INDEPENDENTA 0-5
                   (  Gh. Badea 2 , Baraitaru , Vlasceanu , autogol )


Independenta se deplasa pe terenul celor din Dragos Voda cu un singur gand , cele trei puncte puse in joc chiar daca echipa locala facuse cateva victime cu nume in acest retur de campionat avand o medie de varsta a echipei destul de scazuta.
Odata intrata pe teren Venus a stiut sa valorifice calculele hartiei hotarand inca din prima repriza soarta meciului atunci cand tabela arata 0-2 dupa o dubla semnata de noua senzatie a Independentei , Gheorghe Badea. Minuntul 15` a adus deschiderea scorului atunci cand briliantull Venusului relua din intoarcere langa bara din 14 metri.
Golul doi vine si el relativ repede de la deschiderea scorului , Badea inventeaza o executie cu exteriorul ce poposeste in vinclul portii adverse, demonstrand astfel ca golurile la incheietura barelor reprezinta o specialitate a casei pentru jucatorul ce a activat in anii trecuti la echipe cu nume grele ale primelor ligi .

SHOW MARCA VOINESCU !
Repriza a doua incepe exact cum a sfarsit , cu Venus atacand iar dupa 5 minute de joc Independenta mareste diferenta la trei goluri dupa ce un fundas al Victoriei confunda portile la o centrare in venita din gheata lui Baraitaru , cel care avea sa faca 4-0 in minutul 60 la o pasa de kilograma marca Voinescu Gabriel.
Ultimul gol este marcat de Vlasceanu la capatul unei actiuni create de Voinescu ce a reprezentat si faza meciului, magicianul Venusului culcand la pamant nu mai putin de 5 adversari plus portarul (de doua ori) apoi trimitand o pasa scurta in fata portii .

Se termina 0-5 cu un Venus triumfator asteptand nerabdatoar etapa viitoare atunci cand va da piept acasa cu Avantul Dor Marunt , vineri 03.05.2013 , ora 17.00


2 comentarii:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .