duminică, 7 aprilie 2013

ADMISI LA CEL MAI GREU EXAMEN !!


                            Victoria Lehliu - VENUS INDEPENDENTA 1-2
                                               ( Gheorghe Badea 2 )



Dupa ce in tur Venus obtinea doar un rezultat de egalitate pe teren propriu , la meciu retur echipa gazda astepta nerabdatoare vizita campioanei , oficiali amenintand pe la toate sedintele AJF de tratamentul "special" de care vor beneficia briliantele la meciul direct . Probabil sedinta inainte de meci tinuta de antrenorul suspendat ce intra la fiecare faza in teren a fost una fara complicatii : tare dar nu la minge , iar dupa numai 15` secunde jucatorul nostru Mustata era sa paraseasca terenul cu piciorul in mana dupa o intrare de K1 . Apoi Iordache , Petcu , Voinescu , Dorobantu sunt scosi si ei pe marginea terenului pentru ingrijiri medicale.
Deranjata evident de jocul dur al gazdelor Venus mai primeste o "palma" , in minutul 25` Lehliu deschide scorul la capatul unui corner si totul parea pe dos pentru campioana en-titre .
Imediat dupa golul incasat Venus pune mai mult mingea jos incercand sa contruiasca atacuri iar la numai  5` minute dupa golul primit Independenta restabileste egalitatea prin Gheorghe Badea, cel mai experimentat jucator de pe teren trimitand cu capul la coltul scurt o centrare perfecta trimisa de Iordache. Asadar 1-1.
Din acel moment pe teren a existat doar o singura echipa , trupa lui Zeciu aparea tot mai mult la finalizare creandu-si faze de gol iar cand toata lumea se pregatea de intrarea la vestiare acelasi Gheorghe Badea aduce Venus in avantaj dupa un`doi`ul cu Voinescu ce a fentat jocul la offside al apararii Victoriei.  Pauza 1-2 !

In cea de-a doua repriza jucatorii Vensului au facut posesie contra lehlienilor ce nu mai aveau putere nici macar sa faulteze . Petcu , Badea si Voinescu trec pe langa desprinderea la doua goluri timp in care portarul Condei avea sa amorteasca in poarta aparata de el. Se termina 2-1 pentru campioana judeteana , o victorie uriasa ce o tine pe Venus in coasta liderului la doua puncte distanta.

Etapa urmatoare Venus va juca tot in deplasare , de data asta Radovanu va primii vizita Independentei intr-un meci in care gazdele spera sa incurce socotelile trupei lui Zeciu  cu incepere de la ora 17.00.




11 comentarii:

  1. FELICITARI BAIETI SA O TINEM TOT ASA FORZZZZA VENUS

    RăspundețiȘtergere
  2. Campionatul este deja adjudecat.Dunarea Ciocanesti au o super echipa.Dar si Venus are o super echipa numai ca Dunarea a speculat mai bine jocurile cheie.Sper ca titlul de campioana sa se joace in etapa in care va veti intalnii, atunci fiecare echipa isi va da seama de potentialul fiecaruia.In fond campionatul se joaca inca de la inceput intre 2 echipe foarte bine organizate Venus VS Dunarea.Sper sa avem parte de un frumos spectacol fotbalistic.Succes ambelor echipe.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai puscariilor cu cine vreti voi sa castigati campionatul?cu cinaru,coman si tarabasanu?noroc cu condei ca altfel plecati cu tolba plina de la lehliu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai rashilor ati avut 2 suturi la poarta tot meciul cotonogarilor.

      Ștergere
  4. sa nu-l mai amintesc si pe cioara aia de motorina.daca-i mai tzinetzi mult pe astia domnilor conducatori de la venus o sa va duca in sapa de lemn.rusine

    RăspundețiȘtergere
  5. Ba retardatule ti e necaz k ti da moto goluri. lovitila picioare de necaz. ramaneti niste handicapati cu aere de fotbalisti. alcolistilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. poi cu astia am promovat taranusule si acum un an hai pa-pa

    RăspundețiȘtergere
  7. nu vad nici in acest an pe ciocanesti sa poata duce lupta pana la capat . Venus si-a ispasit toate meciurile tari din acest retur si mai are de jucat doar la ciocanesti in timp ce dunarea ciocanesti va avea o parte a doua a returului pe care nu o vad bine.

    ciocanestiul are de disputat urmatoarele meciuri :
    acasa cu Independenta , Manastirea iar in deplasare cu Fundulea , Dor Marunt , Modelu , Lehliu .. nu vad sa ia 9 puncte din 6 meciuri

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce-a mai de rahat deplasare, tinand cont de duritatile jocului.. Felicitari Musty pentru daruire de care ai dat dovada, pt ca toata lumea stie ca din secunda 15 ai jucat cu un picior sfasiat de gheata..Super Condei, super Badea...Felicitari Ilie Zeciu, chiar stii sa-ti faci treaba!

    RăspundețiȘtergere
  9. Succes Venus Independența seniori și juniori în meciul cu radovanu!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .