marți, 16 octombrie 2012

AȘA VĂ VREM MEREU

     După dușul rece din partida cu Fundulea, juniorii din Independența doreau să spele din rușine împotriva unei echipe pe care sezonul trecut au învins-o de două ori. După ce și-au făcut din nou poze pentru Facebook cu minunea de arenă din Independența oaspeții din Dragoș Vodă au început mai bine partida și au beneficiat de un penalty ratat însă de durduliul jucător al oaspeților.
     Venus și-a revenit a presat mai mult și a deschis scorul prin Voinea după un contraatac școală. Au urmat o serie de ratări ale jucătorilor antrenați de Dan Giurcan și Lili Radu, însă în urma unei gafe a lui Sofonea (a câta oare?) oaspeții au reușit egalarea anunțând o pauză agitată în vestiarul gazdelor.
     După pauză pe teren parcă au intrat alte două echipe. Venus mult mai hotărâtă, mai proaspătă și clar superioară, Dragoș Vodă o echipă obosită, la unii dintre componenții acesteia vârsta și kilogramele în plus spunându-și cuvântul.
     A fost o repriză în care s-au remarcat în principal cei doi atacanți de la Venus: Voinea a reușit dubla, iar Chiriță a ratat din toate pozițiile. Între reușitele lui Voinea s-a interpus golul lui Tudor Petruș în urma unui șut superb de la 20 de metri.
     S-a terminat 4-1 pentru Venus, iar antrenorii Dan Gircan și Lili Radu speră ca echipa lor să câștige următoarea etapă pentru a putea rămâne în plasa liderului.

4 comentarii:

  1. Felicitari copii. Sa va pastrati forma buna,sa va tineti de antrenamente si in cele 90 sa dati tot ce aveti mai bun. Va saluta un vechi coechipier ! :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo copii. sa va pregatiti bine si veti avea rezultate bune in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sofonea Maini -Rare19 octombrie 2012 la 20:42

    Da-o dreacu de mingie ca, etapa asta s-a jucat cu bashica de porc trasa prin malai, ca i-mi aluneca mereu printre maini.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .