luni, 22 octombrie 2012

VENI VIDI VICI

     Înainte de meciul de sâmbăta viitoare cu liderul Ciocănești, juniorii Venusului aveau parte de o deplasare dificilă, nu neapărat din cauza valorii adversarului cât mai ales din cauza prestațiilor slabe ale echipei în meciurile din deplasare.
     Înarmați cu atitudine, inspirație dar mai ales poftă de joc și de victorie elevii lui Dan Giurcan și Lili Radu au dominat autoritar prima repriză. După o serie de ratări și un penalty neacordat, Venus a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată perfect de către Arda. Repriza secundă a început la fel ca prima: Venus atacă și joacă mai bine însă seria ratărilor continuă. Totuși, în minutul 65, Voinea reușește să înscrie și să aducă pentru moment liniștea în tabăra Venusului, completată după pauză cu toți reprezentanții staff-ului de conducere.
     Ce s-a petrecut în ultimul sfert de oră nu a fost recomandat cardiacilor. Gazdele au înscris pentru 2-1 în urma unei noi gafe a lui Sofonea, care a respins într-un adversar o centrare simplă pe care, după cum chiar Dan Giurcan a spus și bunica sa o putea reține.
     Urmează o ratare monumentală a lui Chiriță, care scapă liber cu tentativa de portar advers, însă vârful Venusului (ca și în prima repriză) demonstrează că nicio poartă nu este destul de mare pentru el și trimite apropae în aut de mână. Vine și golul de 2-2, precedat de off-side și apoi un fault grosolan în atac neacordate de către oamenii în negru, fază la care și Dolache a avut partea lui de vină. De altfel, arbitrii partidei - păcălici cu fluier și steaguri s-au făcut de râs, la fiecare decizie privind pe tușă unde erau supervizați de idolul lor, somitatea Ionel Ivanciu.
     Venus revine furibund în atac forțează ca o echipă mare, iar Voinea transformă criticile celor de pe margine în aplauze și urale, înscriind pentru 3-2. Victorie frumoasă, muncită dar toți copiii Venusului așteaptă meciul cu liderul, când pot da măsura valorii lor.
Dan Giurcan:  Sunt mulțumit de copii, de puterea lor de a reveni și de a trece peste deciziile dubioase ale arbitrilor. Nu trebuie însă să se relaxeze indiferent de scor și sper că ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost o lecție.
Lilian Radu: Am dominat meciul de la un capăt la altul, este ceea ce ne dorim. Deși am avut acele momente de cădere am avut încredere, deoarece noi am fost nevoiți și am avut puterea să revenim aproape la fiecare meci în acest sezon.

10 comentarii:

  1. Bine Arda. Esti cel mai tare din echipa

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo copii. succes sambata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Vom avea nevoie,dar trebuie sa avem sprijinul suporterilor.

      Ștergere
  3. Cum sa zici de Chirita ca a dat in aut de poarta cand sutul lui a fost putin peste :O :O :O!?
    Trece printr-o perioada mai proasta.asta este.ati uitat cand dadea 3 goluri din 2 ocazii si jumatate?!
    Si nu il mai ridicati in slavi pe Arda ca nu pune deloc osu la munca.A dat golul ala ca a fost portarul foarte slab,in rest nici nu s-a vazut!
    bafta cu Ciocanesti!!!


    RăspundețiȘtergere
  4. Zici bine . Poate la Chirita sa intamplat .. Dar nu trebuie sa se intample mereu de acum incolo . Si de Ardca nuy ai ce sa zici pentru ca se vede pe teren cat de fotbalist este . Si Pentru cei care nu vor jucatori din oras la echipa .. Ar trebuii sa va mai ganditi odata pentru ca Arda si altii care au venit noi din alte parti .. fac cat 2-3 jucatori din Independenta . Bafta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Razvane tu nu trebuia sa iti dai numele.ca tu la orice faza esti pe jos cel mai bun este fundasu cu 6 si baiatu din imagine.

      Ștergere



  5. Stimati domni ai fotbalului Calarasan in speta dvs. celor din Independenta, nu are rost sa va jucati cu parerile de 3 lei pe care le visati noaptea, nu sunteti nici pe departe cea mai buna echipa din Calarasi cu atat mai putin in afara judetului, stiti destul de bine impreuna cu primarul vostru si antrenorii, aranjamentele pe care le faceti cu arbitrii, se pare ca si anul asta umblati cu " FOFIRLICA" asa se explica si faptul ca nu reusiti sa promovati in ciuda investitiilor pe care le-ati facut ( demn de apreciat), nu va mai ridicati jucatorii in slavi cu atat mai mult cu cat din echipa dvs. nu fac parte mai nult de 5 jucatori locali, intrebarea este : echipa este a Venus-ului din Independenta sau a " stranierilor" care nu au unde sa mai dea cu " sapa"? Va urez bafta multa dar jucati fotbal 11 conta 11 nu-l implicati si pe arbitru. Succes si sa fi-ti sanatosi.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba...aproape toate echipele au jucatori din afara nu din localitate..si cu arbitraju..taci draq daca nu te uiti la meci...la meciu cu dragos voda 10-0 cu arbitrii?4-0 cu fundulea cu arbitrii?taci in gura ma-tii ma

      Ștergere
    2. Esti un frustrat care isi ascunde esecurile si defectele in spatele deciziilor arbitrilor. Ce grijuliu esti tu cu locuitorii din independenta. vizionare placuta in continuare.

      Ștergere


  6. Un meci bun din partea ambelor echipe, felicitari gazdelor, sucees in continuare celor 2 echipe, asa trebuie sa arate echipele de fotbal care participa intr-o competie organizata, bravo baieti.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .