miercuri, 3 octombrie 2012

ANTRENAMENT CU PUBLIC

     Echipa de juniori a Venusului și-a respectat blazonul și a învins sâmbătă cu un categoric 9-0 echipa similară din Radovanu. Adversarii au existat pe teren doar 15 minute după care au asistat la jocul spectaculos și eficient a echipei gazdă. Jaloanele utilizate la antrenamente par a fi un adversar mai periculos decât tinerii jucători din Radovanu.
     Scorul putea fi mult mai mare dacă jucătorii Venusului se concentrau mai mult, practic fiecare atac însemnând ocazie la poarta oaspeților. A fost un bun antrenament înaintea celor două meciuri de foc cu finalistele de anul trecut Fundulea și Ciocănești, genul de meciuri care merită jucate și în care jucătorii trebuie să își arate valoarea.
     Golurile au fost marcate de Chiriță și Minea de câte două ori, Voinea, Petre, Negoiță, Tudor și Mitu câte un gol.

7 comentarii:

  1. Succes echipei de juniori Venus Independenta in meciul cu fundulea!

    RăspundețiȘtergere
  2. ha ha ce lepre sunteti si visati sa ajungeti la echipa MARE.va omorat FUNDULEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare dupa acest meci cu Fundulea, mai e cineva din Independenta care mai spera ca vre-un junior poate fata la echipa mare??? Exceptie face Mariusica, care va juca sigur pt echipa mare, doar ca la el e nevoie de timp.

      Ștergere
    2. Cei de 15 ani mai au timp de crescut...dar voi..voi care nu faceti parte din echipa mai usor cu criticatul pentru ca voi nu faceti altceva decat sa ii demoralizati..

      Ștergere
    3. Auzi voi faceti parte din acel grup "select" care nu vrea sa promoveze juniori la echipa mare si asteapta orice ocazie pentru a-i ataca. Nu toti pot juca acolo, dar 2-3 pot face fata sau macar pot completa un lot si asa subtire al echipei de seniori. Cine nu intelege macar atata lucru este paralel cu fenomenul. Stai linistit nu va iese smecheria, dar nu inteleg de ce atata rautate si inversunare impotriva acestor copii.

      Ștergere
  3. Sunteti toti fotbalisiti astia care comentati . Cand oti putea sa jucat voi pe VIA aia de la Fundulea .. unde sa intrat cu tractorul dupa ploiaie sa ma anuntati . fotbalistilor :)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .