joi, 6 ianuarie 2011

AN DIFERIT, ACELEASI OBICEIURI !!

             INCEP ANUL IN FORTA !!

Odata cu inceperea anului nou, Venus isi doreste sa pregateasca din timp returul ce urmeaza a se pornii in luna martie.
Pentru a-si dezmorti oasele bine odihnite odata cu sarbatorile ce abia au trecut, oficialii Venusului au avut grija de jucatori inscriindu-i pe acestia la celebrul turneu de fotbal in sala ce are loc in fiecare an in luna ianuarie la sala sporturilor din complexul stadionului unde activeaza Dunarea Calarasi.
Briliantele vin in formatie completa, vrand astfel sa spele rusinea anului trecut atunci cand n-au izbutit sa iasa din grupa unde a fost repartajata.

A doua veste ce vine dinspre clubul din Independenta, practic si cea mai importanta, in a doua jumatate a lunii februarie, briliantelor li s-au definitivat un cantonament de 7 zile la munte, in localitatea Brezoi, acolo unde oficialii Venusului au facut o obisnuinta sa mearga cu echipa in fiecare an competitional pentru a face linistita in creierul muntilor pregatirea fizica a briliantelor, urmand a juca si doua-trei amicale tari in compania unor echipe divzionare C` .

In ceea ce privesc transferurile, conducatorii impreuna cu antrenorul echipei se pare ca au gasit deja doua nume noi (deocamdata confidentiale) ce urmeaza a semna pentru a se alatura echipei in stagiul de la munte.

“In mod sigur vor venii cel putin doua nume noi, veti avea surprize, cat despre contonament, este mai de mult timp programat dar acum l-am dat publicitatii, Venus se respecta iar un astfel de stagiu spun ca este foarte benefic echipei si obiectivului ce ni l-am propus. Din cate am auzit, celelalte echipe nu-si permit un asemenea lux de a pleca in stagii de pregatire, nu e nimic, am vorbit cu baietii si vom trimite nenumarate vederi de la munte rivalelor. “ - a incheiat in stilul characteristic scouter-ul Independentei, Doru Simion.

3 comentarii:

  1. antrenor-jucator liga a-IV-a6 ianuarie 2011 la 15:18

    Am auzit ca cei de la dalga si cei de la modelu vizeaza ceva jucatori de la independenta.nu vreau sa dau inca nume pt ca deocamdata nu stiu nimic concret asa ca nu va mai dati mari ca luati voi pe x si pe y.mai bine utati-va in propria ograda si nu mai alergati dupa jucatorii de la alte echipe.va doresc bafta in returul acestui campionat.respect pt domnul ilie zeciu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti plin de "logica" , probabil antrenezi undeva prin seria A sau B ( Budesti sau Dalga). Ar fii culmea sa te luam in serios .

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai smechera echipa de judet care a existat vreodata. Mai rar cantonamente si atatea facilitati de acre beneficiati sa se mai gaseasca la o echipa din acest esalon, felicitari conducerii. Baietii nu raman decat sa joace fotbal, si slava domnului stiu foarte mult fotbal jucatorii independentei. Bravo

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .