vineri, 24 decembrie 2010

BANCHETUL BRILIANTELOR !!


CHEFUL CAMPIONILOR DE TOAMNA !!

Asa cum v-am promis inca de la sfarsitul saptamanii trecute, reporterii nostri au fost prezenti la banchetul finalului de an organizat de conducerea Venusului in cinstea “briliantelor” conduse de Ilie Zeciu pentru locul ocupat la finele turului.

Buna dispozitie a fost la ea acasa, semn ca elevii lui Zeciu stiu si altceva inafara de fotbal pe paine, stiu sa se distreze foarte bine cand vine vorba de cate-o sueta. Campioana de toamna a beneficiat si de doi lautari alesi pe spranceana ce au intretinut atmosfera pana tarziu in noapte, dedicatiile fiind la ele acasa, scouter-ul Venusului, Doru Simion fiind in mare forma, microfonul solistilor fiind solicitat non-stop.

In mijlocul distractiei, decarul Venusului, Mustata, ametit de “sucul” servit a fost nevoit sa interpreteze o melodie la cererea colegilor pentru “batranii” echipei, melodie ce a mai fost cantata de el si in cantonamentul de vara. "Pusca si cureaua lata" a fost cantecul interpretat de fotbalistul Venusului, melodie ce parea a pune pe ganduri multi membrii din conducerea Independentei.
Banchetul s-a stins tarziu in noapte, briliantele urandu-si la plecare La multi ani, Sarbatori Fericite si bineinteles sa li se implinseasca un vis deveit deja celebru  - Venus in liga a 3-a !

PENTRU MAI MULTE POZE AICI (dati click pentru a vedea poza mare) 

INCENDIAR: VIDEO DE LA PETRECEREA BRILIANTELOR

 

6 comentarii:

  1. Le mai place si spritzul, dar fotbalisti sa moara mama .

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt primul loc de la Marius P. SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite si tie. Venus nu-si uita niciodata legendele ! La multi ani Marius Paun !

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun Fericit tuturor !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai mustata chiar nu mai scrii si tu nimic pe acest blog.zi si tu ceva despre acest turneu la sala daca stii ceva.ceva achizitii ,ceva plecari la independenta.mai tine'ne si pe noi in priza cu ce se mai intampla prin fotbalul judetean.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am inteles , sa traiti !

    Cum si sportcalarasean a luat o pauza acum de sarbatori , asa ne-am permis si noi o bine-meritata vacanta zilele astea . O sa iau atitudine .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .