duminică, 29 august 2010

VENI, VIDI, VICI !!

TRUPA LUI ZECIU PASESTE CU DREPTUL IN NOUA STAGIUNE !!

CONPET-VENUS 0-2 (GH. DANI, PETCU I.)

Sambata, pe terenul din Stefan cel Mare, briliantele lui Ilie Zeciu si-au masurat fortele cu jucatorii Conpetului. Calculul hartiei dadeau un meci usor pentru jucatorii Venusului, dar lucrurile n-au fost chiar asa de simple. Primul meci in campionat i-a prins pe elevii lui Ilie cam relaxati, fara a tura motoarele la maxim, relaxarea lor provenind din rezultatele excelente avute in meciurile de pregatire dinaintea inceperii ligi a 4`a. Venus a reusit totusi sa-si respecte blazonul si sa invinga formatia din St. cel Mare cu scorul de 2-0 la capatul celor 90` de minute.
Ilie Zeciu a castigat duelul antrenorilor de pe margine, diferenta facand-o inspiratiile de moment avute de Guardiola al Independentei prin mutarile facute in timpul celor doua reprize.

Venus incepe astfel : Craciun - Visan , Coman , Cinaru , Mustata - Gani , Furdui , Gh. Daniel , Oprea Aurelian - Popa , Oprea Adrian
Au mai intrat : Benone G. <-> Visan R. , Petcu I. <-> Gani ,  Oprea  George <-> Popa B. , Petcu M. <-> Gh. Daniel

Min. 3` - Gazdele profita de o eroare facuta in aparare de catre Cinaru dar nu reusesc sa-l invinga pe Craciun (Sica) , acesta din urma salvand in doua randuri .
Min. 10` - Venus cere penalty la caderea lui Oprea Adrian (Motorina) la o imprudenta clara a unui fundas advers dar arbitrul central se face ca nu vede si lasa jocul sa continue spre stupefactia celor prezenti la meci.
Min. 15` - Gani scapa din dreapta singur cu portarul Conpetului dar sutul sau din unghi trece paralel cu poarta.
Min. 25` - Mustata  resusete un dribling splendid in partea stanga si trimite o centrare perfecta in fata portii acolo unde Oprea Adrian rateaza de putin tinta cu o lovitura de cap.
Min. 40` - Venus isi mai creeaza o ocazie prin Oprea Adrian (Motorina) sutand milimetric din 18 m. peste transversala celor din St. cel Mare.
Min. 60` - O cavalcada de ocazii la poarta Conpetului acolo unde nu mai putin de 3 jucatori ai Venusului il iau la tinta ape portarul advers.
Min. 65` - Lovitura libera in favoarea Venusului, 20 m. lateral dreapta acolo unde Dani trimite o minge peste zid cu mult efect, aceasta pacalindu-l pe goalkaper-ul Conpetului si intrand in poarta pe sub acesta. Asadar, Conpet-Venus 0-1 !!
Min. 80` - Oaspetii puteau da lovitura la o pasa in fata portii acolo unde Cinaru tine Venusul in avantaj reusind sa scoata miraculos de pe linia portii in doua randuri.
Min. 88` - Petcu Ionut incearca sa inscrie cu calcaiul din 5m, mingea trimisa de el acolind de putin stalpul din dreapta.
Min. 90+2 – Acelasi Petcu Ionut nu mai iarta profitand de o neintelegere intre portar si fundas si strecoara mingea in gol risipind orice emotie pentru Independenta. 0-2 !!

“N-am facut cel mai bun joc al nostru dar important este ca am plecat cu dreptul si cu cele trei puncte, oricum s-a jucat la o temperatura anormala pentru fotbal iar terenul de joc a avut un rol important. Sa vina Modelu !! “ – a declarat scouterul Venusului, Doru Simion.

Sursa foto: sportcalarasean.ro

4 comentarii:

  1. Felicitari Venus ptr. victorie. Bafta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrem multi fani la stadion sambata, doar impreuna putem reusi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Venus are o echipa tanara, valoroasa, cu dorinta de performanta, echipa administrativa experimentata si priceputa, stabilitate financiara (cat se poate pentru acest nivel dar si o eventuala promovare), nu stiu ce sa spun insa despre staff-ul tehnic care nu invata din greselile trecutului: Daca nu se face pregatire (minim 2 antrenamente/ saptamana) nu se va realiza NIMIC (poate doar cu foarte mare noroc).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ionut, tu ai dreptate....dar asta nu se va intampla niciodata:D

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .