luni, 9 august 2010

VENUS PLEACA VINERI !!


AMICALE TARI IN STAGIUL DE LA MUNTE !!

Se apropie mult dorita plecare in cantonament pe care oficialii Venusului au programat`o pe data de 13, speram o zi fara ghinion pentru deplasarea briliantelor. De fapt, este vorba de un mini-cantonament de 4 zile, la munte , un “sejur” bine-venit inaintea inceperii campionatului, inaintea “razboiului rece” pe care Zeciu & Co. il vor sustine impotriva tuturor obstacolelor puse-n calea fericirii lor.
Fc. Malaia, Fc. Brezoi si Fcm. Ramnicul Valcea II sunt echipele ce-si vor masura puterea cu diamantele conduse de Ilie .
La munte vor face deplasarea 18 jucatori , iar cum acest inceput de sezon a fost unul extreme de fructuos din punct de vedere al echizitiilor , bossii Venusului au cazut de accord sa stranga cureaua si sa se renunte la 3-4 jucatori ce nu s-au ridicat tocmai la nivelul pretentiilor dorite. Pe langa echipa, in acest stagiu se vor deplasa si oficialii echipei, iar sambata este asteptat si patronul echipei pentru a asista pe viu la doua din cele trei amicale programate de club.
Luni seara este asteptata revenirea Venusului in Calarasi, urmand ca pe data de 21, echipa sa sustina primul meci official, in prima faza a cupei romaniei, faza judeteana acolo unde Independenta isi va afla adversara sambata pe data de 14.

4 comentarii:

  1. dupa parererea voastra cu cine va bateti anul asta in liga a4 ?
    va este frica de vreo echipa?
    bafta in cantonament

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate am auzit, un adversar dificil anul acesta o constituie Manastirea, dar pana la urma cel mai greu adversar al nostru suntem noi..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu s-a scris nimic la capitolul Veniri/plecari de la echipa. Poate vrea lumea sa stie. Spune cel putin lotul care pleaca in "cantonament".

    RăspundețiȘtergere
  4. fara antrenamente zi de zi nu faceti nimic...o sa fiti praf ca si anul trecut...si conducerea voastra e una de tot rasul..oameni care mint si care cred ca stiu ce inseamna fotbalul dar sunt si sunteti departe de fenomenul fotbal...voi acolo doar va amagiti

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .