duminică, 28 mai 2017

VISCA BARCA!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Spicul Roseti (juniori) 2-1 (Nutu, Mirica Nicusor) 

 
   
"Multa munca si putin noroc"

     VENUS traieste! Clubul are pedigree de echipa mare si an de an reuseste o mare performanta, indiferent ca este vorba de echipa de juniori sau de cea de seniori. Venus dovedeste ca este un etalon in judetul Calarasi si rareori si-a dezamagit fanii.
Anul acesta copiii au “scapat turma” si au reusit sa-si pastreze titlul de campioni, care dupa primele etape parea o utopie.
Antrenorii si jucatorii au strans randurile, si-au vazut de treaba si, ajutati si de jocul rezultatelor, au rasturnat calculele arongantilor care dupa turul de campionat le cantau prohodul.
Practic, in retur, copiii lui Dan Giurcan si Daniel Condei nu au pierdut decat un meci – etapa secunda la Manastirea, din acel moment inregistrand numai victorii. 
Cele mai importante impotriva rivalilor la titlu (2-1 cu Chirnogi si Roseti, 6-3 cu Ciocanesti si 4-2 cu Borcea) iar asta spune totul.
Sigur, greul abia cum incepe. Echipa are nevoie sa lupte mai mult iar unii jucatori sa inteleaga ca baletul se practica in alta parte, nu pe terenul de fotbal.
Titlul este unul muncit insa barajul zonal este alta mancare de peste. Acolo este nevoiede atitudine, spirit si inima. Cine nu are sa stea acasa.
Si mai este nevoie de ceva, acel ceva ce ne-a adus titlul doi an la rand – Multa munca si putin noroc!

     Acum copiii sunt campioni si ne mandrim cu ei. 
     Felicitari si succes echipei sezonul urmator. In fond, italienii au o vorba Non c'è due senza tre”


     Pana anul viitor ramanem Barcelona de Calarasi – VISCA BARCA – VISCA VENUS INDEPENDENTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .