miercuri, 3 aprilie 2013

VENUS VS. RESTUL LUMII ..


             VENUS INDEPENDENTA - Unirea Manastirea 3-0 (masa verde)

Ceea ce trebuia sa fie un meci pe cinste s-a transformat intr-o partida descrisa parca din filmele de groaza. Vazandu-se condusa pe tabela de marcaj cu 2-0 , oaspetii din Manastirea au zis sa mai recupereze din handicap macar la impresia artistica iscand o bataie in toata regula intre Oprea Adi marcatorul celor doua goluri de pana atunci si de acum celebrul Neacsu Madalin ajutat imediat de fratele sau (tot brazialian). Ce a urmat este arhi-cunoscut si dat publicitatii pe site-urile de specialitate .
In urma acestui scandal , Oprea Adi autor a 30 de goluri in mai putin de 20 de meciuri a fost in sfarsit oprit de cineva , nu de o aparare adversa ci de comisia de disciplina ce a analizat cazul  hotarand 12 etape de suspendare pentru atacantul Independentei si numai doua pentru "Pardalian" Madalin.
De mentionat ca imediat dupa aflarea sentintei , presedintele executiv al Venusului Ion Radu a inaintat un recurs la sanctiunea primita iar zilele urmatoare se asteapta un raspuns .

Vorbind pe subiect Venus Independenta a fost, este si va ramane cea mai ravnita echipa judeteana de la noi . Daca in ultimii doi ani trupa lui Ilie Zeciu a confiscat toate trofeele puse in joc atragand antipatia celor din jur , anul acesta Venus se bucura de o "atentie" sporita din partea tuturor . Se fac presiuni uriase , se instiga la violenta , conducatori de club , arbitrii , comisii , ziaristi de carton , jucatori plini de invidie ce ameninta ca vor ceda punctele in meciurile directe cu ocupanta primului loc numai ca Venus sa nu iasa campioana.

Un lucru e clar , Independenta depinde doar de ea , in acest moment o despart doar doua puncte de primul loc , jucatorii campioanei avand de disputat meci direct cu trupa din Ciocanesti , o echipa ce n-a mai cunoscut gustul dulce al victoriei cu Venus de foarte mult timp. 


UPDATE !!
Afland de suspendarea ce a fost dictata impotriva lui Motorina, dupa scandalul de la Independenta, conducatorii Venusului se gandesc la o variata pentru inlocuirea temporara a acestuia. Astfel, conducerea clubului a intocmit o lista scurta pe care se regasesc fostii jucatori ai echipei - Tanasescu, Lupu (Neymar) si Boba!




12 comentarii:

  1. domnule ticu te implici in cele mai mici detali sa o impiedici pe venus dar nu iti iese acum citiva ani ai fost la venus a fost tratat regeste de unde atita invidie dar stiu este greu sa stai in umbra si asa o sa fi mereu si oricum termenul tau de valabilitate e la final pe venus nu o sa o egaleze nimeni multi ani daca venus nu exista campionatul judetean era zero si mai ne si copiati in tot ce facem dar originalul conteaza

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt un cunoscator al fotbalului calarasean si pot spune fara falsa modestie ca venus independenta este peste lidera acestui campionat si anume dunarea ciocanesti.fara suparare dar asa este,asta e adevarul si dupa cum stiti adevarul chiar doare.

    RăspundețiȘtergere
  3. un jegos de om acest ticu daca faci un sondaj printre oamenii de footbal care il cunosc scorul o sa fie de 98% pentu cei care cred ca are un caracter infect

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne gandeam k vom juca finala cupei cu voi, dar am uitat k v-a umilit Soimii Unirea...asa cum o face de cativa ani.Dak o echipa de liga inferioara v-a batut(la fotbal, nu la pumni cum faceti voi), inseamna k Ciocanesti o sa va dea multe.O sa va desfiintam!!!ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim , ati avut ocazia anul trecut sa jucati cu noi in fianal cupei , chiar la voi in casa. sa`ti amintesc rezultatul ?

      Ștergere
  5. uuu MANASTIREAA "CURVE DE DOROBANTI"4 aprilie 2013 la 11:14

    dale in gura ba lu aia de la manastirea aia unde se duce isi ia bataie ca sunt prosti needucati .....si tot noi suntem de vina in acesst meci jucat sambata ? ...nu motorina sia facut dreptate si trebuia sai batem mai tare.....aia si la juniori jucau dur niste haimanele..

    RăspundețiȘtergere
  6. Acel maimutoi de Ooltenita , ce scrie pe sportcalarasean nu este decat un agarici oparit platit de Ciocanesti sa suga "mocaru" celor din Coade. Eu personal daca il prind la meci la independenta promit ca-l fut in cur in timpul meciului...Si pe el si pe ala de se crede urmasu lui Tolontan :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. La ce o sa foloseasca revenirea lu` Neymar??? Lu Tudor nu ii se acorda chiar nicio sansa ?

    RăspundețiȘtergere
  8. A inceput Ticu sa va sperie, e profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  9. la ce sa ne sperie cu ce cu puscaria aia de echipa o sa-i batem la ciocanesti si iar o sa ramina cu buza umflata sa faca o poza cu clasamentul

    RăspundețiȘtergere
  10. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul cu lehliu!

    RăspundețiȘtergere
  11. felicitari echipei si staff-ului tehnic pt meciul de astazi de la lehliu tineti-o tot asa forzzzzza venussss

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .