duminică, 7 aprilie 2013

UN PUNCT ȘI O PIEREDRE ENORMĂ

Victoria Lehliu (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-1

     Copiii din Independența aveau de luat o revanșă după ce în ultimele două partide fuseseră învinși pe teren de modelu și mănăstirea. Adversarul nu a fost unul tocmai dificil, elevii antrnați de Dan Giurcan și Lili Radu fiind însă în continuare afectați psihic de nereușitele din ultimele partide.
     Scorul final a fost 1-1 golul egalizator fiind înscris de Mițu Ionuț cu un șut imparabil sub bară.
VOINEA RĂZVAN
     Evenimentul care a stricat însă meciul, s-a petrecut înainte cu 2 minute de finalul partidei. Îndrumați de 2-3 bețivi de pe margine, juniorii din lehliu au apelat la diverse metode pentru a stopa forcingul de final al celor din Independența. În urma unui atac violent, golgheterul Răzvan Voinea a fost accidentat, verdictul medicilor fiind extrem de dur: fractură de peroneu, operație și cel puțin 6 luni de pauză pentru jucătorul împrumutat de la Cuza Vodă. Ciudat este că după fault arbitrul de centru nu a acordat niciun cartonaș. La intervenția tușierului a revenit și a acordat doar cartonașul galben, într-un moment în care se impunea eliminarea fără dubii a jucătorului din lehliu.
Dan Giurcan era șocat după această accidentare, revenindu-și cu greu cu sprijinul staff-ului echipei de seniori.
"Este pierdere mare pentru echipă, dar nu asta contează. Sper ca Răzvan să își revină complet în primul rând pentru el. Așa se întâmplă când de pe margine se incită. Deși acel copil nu a avut intenția să lovească, la insistențele celor de pe margine a continuat cu intrări al limita regulamentulu. Încă sunt afectat de ceea ce s-a întâmplat. Îi urez și eu însănătoșire grabnică! "

ECHIPA ȘI STAFF-UL VENUS INDEPENDENȚA ÎI DOREȘTE LUI RĂZVAN VOINEA ÎNSĂNĂTOȘIRE GRABNICĂ, FORȚĂ, RĂBDARE ȘI MULTĂ VOINȚĂ!

11 comentarii:

  1. Mulţumesc băieţi .. Sper şi eu să scap cât mai repede . Ieri am fost operat .. Poate " pedeapsa " o să fie mai mică .. Vă salut şi vă promit că la meciurile echipei de acasă voi fii prezent .

    RăspundețiȘtergere
  2. Baa ati puso ca numai are cine sa va dea goluri . imi pare rau pt razvan . Insanatosire grabnica .

    RăspundețiȘtergere
  3. bafta Razvan sa te faci bine in cel mai scurt timp in primu rand pt tne si pe urma pt echipa ...bafta

    RăspundețiȘtergere
  4. se va face bine si va reveni mai puternic si mai motivat.dar..sa vedem pe cine mai injurati pt infringeri? razvan nu va mai fi prezent pe teren o perioada lunga.

    RăspundețiȘtergere
  5. se va face bine si va reveni mai puternic si mai motivat.sa vedem pe cine mai injurati la infringeri?Razvan va lipsi o perioada mai lunga de timp.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca pt echipa este o pierdere imensa ma intreb ...de ce nimeni din staful echipei nu a fost macar in vizita la razvan?de ce nimeni nu a fost interesat de starea si situatia lui?a luat cineva legatura cu parintii acestui copil?ori cu medicul ?...........................................................................

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu asta e problema .. Am primit telefoane .. Nu m a deranjat ca nu a venit nimeni sa ma vada .. Acum sunt acasa si sper sa ma fac bine cat de curand .. Oricum 6 luni stau sigur .. .. Va multumesc inca odata si bafta mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  8. multa sanatate si o revenire plina de sueprize.trebuie sa te faci bine si sa revii pe teren.acolo este locul tau.mult success.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .