luni, 15 aprilie 2013

STEAUA N-A MAI RASARIT !!


                     Steaua Radovanu - VENUS INDEPENDENTA 0-4
                                    ( Dorobantu , Alexe , Badea 2 )

Era sambata deci era spectacol, asta pentru ca Venus avea meci iar de aceasta data echipa ce asista la recitalul Independentei era Steaua din Radovanu chiar la ea acasa.
Odata sosita la Valea Popii stadionul incepea usor usor sa fie neincapator iubitorilor de fotbal prezenti la meci pentru a vedea campioana ultimilor doi ani.
Imediat cum se aude primul fluier al partidei Venus pune piciorul pe acceleratie vrand sa transeze repede partida iar dupa numai 15` minute de joc damboviteanul Dorobantu deschide scorul cu o lovitura de cap la coltul scurt din centrarea venita din gheata lui Mustata. Asadar 0-1 !
Venus nu slabeste deloc ritmul impus in startul primului mitan iar dupa numai 30` de minute jucate tabela indica un avantaj dublu pentru campionii din Independenta. Alexe Constantin , jucator ce a evoluat in tur pentru gazde face 2-0 cu un sut electrizant din lovitura libera de la 23 de metri direct la paianjenul celor doua bare stabilind si scorul pauzei .

 Repriza lui Gheorghe Badea !
Intrand la cabine cu un avantaj linistitor de doua goluri jucatorii Venusului au fost sfatuiti sa ramana concentrati pe tot parcursul meciului pentru a mai marca si in cea de-a doua parte a partidei.
Nici bine nu se revine de la vestiare ca in minutul 50` Gheorghe Badea iese la rampa cu inca o reusita . Se face 3-0 cu un sut plasat printre picioarele portarului advers din 6 metri.
Inainte de a fi schimbat si implicit odihnit pentru partidele ce urmeaza Gheorghe Badea mai tine sa iasa inca o data in evidenta, de data asta cu un gol desprins parca din rezumatele CNN-ului , un folea-seca violent din intoarcere la vinclul scurt al portii ridicand scorul tabelei la 4-0 si lumea prezenta la meci in picioare aplaudand.

Se termina 0-4 cu un Venus defiland pe un teren in care multe echipe parasesc suprafata de joc cu capul plecat. Dupa aceasta etapa Venus face 54 de puncte mentinand diferenta fata de liderul care abia acum isi incepe meciurile tari .





Un comentariu:

  1. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul de sambata cu fundulea!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .