sâmbătă, 27 octombrie 2012

"DUNAREA" SEACA IN FATA CAMPIOANEI !

                             

                                     VENUS INDEPENDENTA - Dunarea Ciocanesti 3-2
                                                            (Oprea Adi 2 , Iordache)


Campioana la zi invinge liderul seriei creand un adevarat complex al Ciocanestiului in fata Barcelonei judetene . Cu aceasta victorie trupa lui Ilie Zeciu se apropie la 2 puncte de primul loc recuperand uimitor 5 puncte in 3 etape.

La fel ca si-n precedentul meci jucat anul trecut pe teren propriu contra celor de la Ciocanesti , Venus a inceput ca din tun meciul. Daca sezonul precendent in minutul 5` scorul era 2-0 , de aceasta data Independenta nu a avut rabdare decat 2 minute cu adversarul sau atunci cand Oprea Adi scutura plasa cu o lovitura puternica de cap devenind astfel o adevarata "piaza rea" pentru apararea Dunarii.
Ticu & Co. ies la joc incercand sa puna presiune pe reduta lui Zeciu iar in minutul 30` Ciocanesti reuseste egalarea la o centrare in 10 metri acolo unde varful Dunarii profita de o neintelegere a apararii Venusului stabilind astfel si scorul pauzei.

Repriza a doua gaseste briliantele din Independenta mai hotarate, calarindu-si adversarul inca din primele secunde iar nou intratul Iordache centreaza perfect pe jos in fata portii pentru acelasi Oprea Adi care pune latul si readuce in avantaj Venusul. Era minutul 50.
Nici bine n-au clipit din ochi pentru a privii tabela ca oaspetii mai incaseaza o lovitura, de data aceasta Iordache pune capul perfect la o centrare a servantului Voinescu , dupa ce acesta incurcase 6 picioare pe metru patrat in coltul de la 16 metri. 3-1 !
Venind la Independenta cu un singur gand, si acela de a pleca cu un rezultat de egalitate, Ciocanesti este pusa in dificila postura de a ataca, demonstrandu-ne ca nu stiu s-o faca (cel putin la meciul asta). Pe o dominare sterila, cu pase de-a latul terenului , formatia condusa de Ticu din teren reuseste sa marcheze golul de 3-2 in minutul 78 cu un sut din 16 metri stabilind astfel si scorul final.

Dunarea Ciocanesti mai pierde o data in fata Venusului , punand astfel la indoiala locul sau in clasament si asteapta acest sfarsit de tur tremurand la faptul ca o asteapta 3 meciuri grele (Fundulea, Dor Marunt, Borcea) in timp ce Independenta mai are de depasit un singur hop, meciul de sambata contra celor din Borcea.

                                                                        CONDEI

                           TARABASEANU     COMAN(CPT)    TEODORESCU    MUSTATA
                                                                                                                                                                                                            
                                                                        CINARU
                                                                           
                                            HAGEA                                       DOROBANTU
                                                                                                                                    
                                                                        
                                                                       VOINESCU

                                                     
                                                                OPREA          LUPU




18 comentarii:

  1. Este inceputul sfarsitului pt. ciocanesti. Venus campioana!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost un meci frumos si oamenii prezenti la meci au fost pe masura meciului,frumos,pacat ca nu au castigat si juniorii...oricum BRAVO VENUS!

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo baieti in afara de neymar a pardon umbra lui neymar care este slab rau mai bine se ducea la balet venus se apropie la doar 2 puncte de senzatia acestui inceput de campionat dunarea ciocanesti o echipa buna dar este foarte greu sa cistigi in templul fotbalului calarasean arena venus forzzzza venusssssssssssss

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand o sa apara tot articolul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Meciul asta s-a castigat datorita jucatorilor care traiesc pentru Venus, gen Cinaru, Mustata, Condei, Coman, Motorina!!!Pacat ca multi din staff-ul administrativ nu ii apreciaza pe baietii acestia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din fericire ii apreciaza dl Anghel si Ilie Zeciu. Si am uitat sa-l amintesc pe Sica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai in staf in afara de cei 2 mai e doar nea ion. de el e vorba?

    RăspundețiȘtergere
  8. poza este facuta la meciul din sezonul trecut de pe terenul Ciocanestiului?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar noi jucam cu Sohatu sau au echipa la fel ca a D.Ciocanesti.Vai mama noastra a-m tras de timp si de acest rezultat parca jucam cu Barcelona.Sunt trei clase peste noi, am avut noroc ca au ratat, s-au batut singuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. esti un anonim din Ciocanesti ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu Musty dar asta e adevarul a-m tremurat rau in prima repriza si pe final.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar de ce trebuie sa te ascunzi sub anonimat?

    De 4 ani Independenta bate intr-una pe aceasta echipa umflata a Ciocanestiului!

    RăspundețiȘtergere
  13. Rezumatul meciului....
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZgzmCN6qbgQ

    RăspundețiȘtergere


  14. Felcitari tururor oamenilor care se implica in astfel de proiecte, care au ca obiective promovarea sportului la nivel national si care reusesc prin mijloace proprii sa mai si atraga lumea la stadion.
    Dincolo de orice comentariu cu tenta ironica din partea celor doua tabere sa nu uitati ca echipele mari sunt si Fair- Play, felicitari si pentru faptul ca va respectati cu toate ca se stie rivalitatea dintre cele doua echipe, bravo si sunt mandru ca in judetul Calarasi exista astfel de echipe pentru care merita sa mergi la stadion. Felicitari inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim Fortuna pt aprecierile facute ne vedem in ultima etapa a acestui tur de campionat speram sa facem un meci frumos pt microbistii din tamadau

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitări Venus pentru victorie și pentru atitudine!Sunt de părere că echipa din ciocănești este mult mai slabă decât Venus și se află pe primul loc doar printr-o conjunctură favorabilă. Acum a realizat toată lumea că cei din ciocănești s-au mințit singuri, fiind doar o "trupă" care s-a crezut prea devreme "echipă". FORZZA VENUS!

    RăspundețiȘtergere
  17. Succes Venus Independența seniori și juniori în meciul de la borcea!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .