sâmbătă, 6 octombrie 2012

AU LUAT MANUȘA!

Meci de coșmar pentru juniorii Venusului la Fundulea. După o primă repriza mai echilibrată în care gazdele au reușit un singur gol, juniorii Venusului au devenit simple jaloane în ce de-a doua parte și au mai primit 4 goluri. S-a terminat 5-0 și senzația generală a fost că tinerii jucători antrenați de Dan Giurcan și Lili Radu nu au dormit acasă în noaptea dinaintea meciului - portarul a plonjat numai în reluare, iar jucătorii de câmp au bărbierit toate mingiile.
La înfrângere a contat și lipsa fundașului central Dolache Alexandru, dar mai ales lipsa pregătirii specifice. În acest moment echipa de juniori este sprijinită mult prea puțin pentru realizarea antrenamentelor în mod constant și în condiții bune. De asemenea, juniorii sunt trebuie să își revizuiască atitudinea în primul rând față de fotbal pentru a reuși să mențină ritmul cu mult mai puternicele sale adversare.
Lili Radu "Știam că sunt buni, au jucat finala anul trecut, dar noi am fost prea pasivi. Nu ne-am luptat deloc. Nu am avut atitudine. Noi ne dorim mult dar nu se poate fără antrenamente. ei sunt copii și prin pregătire pot crește."

34 de comentarii:

  1. Asa este.Se doreste performanta,dar antrenamentele acesti copii le fac in parcare. S-a facut un stadion sintetic in sat,de ce nu se fac acolo antrenamente?

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema care arde cel mai mult este transportul, pentru copiii care nu sunt din Independenta. Cu terenul sintetic se poate rezolva, dar acela este un mini teren de fotbal nu este chiar același lucru ca un teren mare. Sezonul trecut se făcea pe terenul din Potcoava - dar din nou și aici intervine problema transportului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca sa inceput si la juniori acelasi sistem de la seniori.Cat mai putini jucatori din comuna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o preselectie inaintea inceperii campionatului si nu a venit nimeni...u ar trebui sa taci daca nu cunosti;)

      Ștergere
    2. De ce nu au venit atunci? Si acum tot aduc.Cum vor ei sa creasca copiii din comuna? Sunt jalnici.

      Ștergere
    3. Pai ei nu mai aduceau jucatori din oras daca cei din comuna veneau la preselectii...

      Ștergere
  4. Din cei 19 juniori, 13 sunt din comuna Indepedenta. Ti se pare mult sau putin? Ideea cu jucatorii care vin din afara comunei este sa ridicam putin nivelul jocului. Este adevarat ca nu toti sunt de valoare si nu vor ramane la echipa, dar trebuie ca si cei mai vechi sa-si dea interesul si sa munceasca mai mult. La juniori selectia si alcatuirea echipei (cu foarte mici exceptii)se fac cu obiectivitate, iar daca cineva se considera nedreptatit poate spune nu este nicio problema - trebuie sa existe comunicare. Daca nu vreti sa spuneti direct aveti un capitan de echipa care poate transmite parerile voastre antrenorilor. Probabil cei care scriu sunt din Independenta, de aceea prefer sa va dati numele, este mai corect asa. Dar daca cineva are ceva de comentat dupa prestatia de ieri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sofonea Maini Rare7 octombrie 2012 la 20:37

      La valoarea lotului de juniori, ar trebui sa mai ramana doar 3 din 13 (din independenta), pt ca nu are rost sa-i fortam daca nu pot...
      La ce foloseste ca tu ai 20 de juniori din comuna si cand te prinde Ciocanesti, te rupe pe genunchi. Trebuie upgradat lotul cu jucatori mai valorosi nu cu comunitari :))

      Ștergere
  5. Dar ce echipament urat aveti..Nu are ma nimeni si pt voi 5oo lei sa va cumpere un echipament dintr-o culoare , zici ca sunteti caragatze, sau stancute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. joaca echipamentul?

      Ștergere
    2. Ma oamenilor. Venus are 15 randuri de echipament.(juniori+sen) Alte echipamente se pot lua de la seniori,pentru juniori.Pe cele care nu le mai folosesc ei.Dar problema e Nea Ion,el nu da echipamentele:))

      Ștergere
    3. Ba oameni buni!!! A-ti vazut ce echipamente au Ciocanesti (juniori + seniori) , Fundulea, Oltenita...Ce dracu ma, la independenta s-au terminat echipamentele? In primul rand , printr-un echipament serios , ti se acorda respect. E valabil si la seniori , care , pe motorina crapa tricoul si pe Voinescu Flutura`

      Ștergere
  6. vad ca se da mai multa importanta juniorilor decat seniorilor.nu am nimic cu acesti copii dar ca sa ajunga la echipa mare sa joace trebuie sa munceasca mai mult si anume.sa joace cat mai bine la echipa de juniori,sa aiba rezultate si sa fie cat mai seriosi posibil.iar cand ajunge la echipa de seniori sa nu inceapa sa barfeasca ca de ce joaca cutarescu sau cutarescu si el nu.pt ca astfel sau pierdut multi juniori avand mentalitatea asta.nu mai dati vina pe nea ion sau pe altii din staful tehnic pt ca nu ei sunt de vina.sunt multe cazuri care le pot da exemple.pot da un caz mai recent si anume cazul hagi.a vazut ca nu la bagat sa suparat si a plecat.vechea meteahna a jucatorilor din sat.si as vrea sa-l intreb un singur lucru pe acest copil.unde a jucat el de face figurile astea.si in al doilea rand,nu se poate compara ca valoare cu nici unul din jucatori actuali ai venusului.multa lume poate o sa ma injure pt ce am spus acum dar e purul adevar.vreau sa-i dau un singur sfat si anume:sa lase capul in jos si sa nu mai comenteze.sa fie mandru ca a fost cooptat in lotul venusului iar cand intra pe teren,fie el si pt cateva minute,sa arate ca merita sa faca parte din aceasta echipa.in rest ca sa zic.bafta multa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect...Poate nu a urmarit meciurile Venusului din campionatul trecut, dar ii spun eu lu` Hagi:
      Exista un jucator David Gheorghe, care din cauza varstei si a experientei, era baga odata la 4-5 meciuri cate 10-15 min...
      Stii ce facea acest baiat cand intra?
      Alerga de rupea pamantul si incerca din rasputeri sa ajute echipa. Si nu s-a plans niciodata ca el nu joaca, sau de ce Piron, Motorina, Tanasescu joaca si el nu, asa ca tu "buricule" , e timpul sa astepti randul si sa demonstrezi.

      Ștergere
  7. asta kre scrie e impresaru. el e unu din aia kre nu vrea juniori la seniori. dak nu sint adusi de el nu sint buni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai da da de ce vrei sa ai doar 2rezerve la un meci si nu l bagi si pe florin in echipa.acum iar a fost la juniori. merita mai multe sanse si el ca si la seniori aveti jucatori slabi.

    RăspundețiȘtergere
  9. cu respect pt florin vicele care vrea sa faca cv13 octombrie 2012 la 17:56

    baa ce performanta ma aa ? ia ziceti conducatori venusului ...faceti antrenamente ,bani ,munca sa aveti experienta..si juniori la fel ...ba frate sunt prea multe 'vedete' la aceasta echipa loati jucatori din sat si facetik antrenamente nu echipa venus independenta cu jucatori din calarasi doar unu din comuna loati in plm juucatori din sat ma vicele nea promis ceva k se va face curat la echipa si cor fi mai multi jucatori din comuna ...voi loti campionatu si cand e sa promovati oooppsss nu mi avem bani pai unde e bani ?>>???ca ce ma jucati sa incurcati echipele care vor sa promoveze ? ...e un club e cacat si no spun cu fericire o spun cu tristete k am jucat si eu la echipa si sincer se poate face cv da nu avem conducere decat pe nea ion cand se da putin gazonu intra pe teren in timpu meciului si calca repede gazonu dal dreq de gazon=)) ...aide capu vostru decat s joci in liga 4 la dastea ca voi mai bne faci un sacrificiu si te duci l o echipa mai mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai dute in pla mea si tu si jucatorii din comuna`.. Dunarea Calarasi are 9 jucatori din Calarasi si doi din alte parti. Rzultatul ? Se zbate sa nu retrogradeze an de an ..Un caz la celalalt pol opus, e echipa comunei Chiajna, Concordia Chiajna.
      Asa ca lasa-ne cu astia, ca daca jucau jucatori din comuna era Venus pe locurile 10-11 in liga a V-a

      Ștergere
  10. ai dreptate mare aici FELICITARI.si florin e un ciobanasi care i-a prime ca si jucatorii si si-o suge in tribune ,imbarliga jucatori la ex primar salam (BAI MORTULE BAI PULA MEA )uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rusine pentru un vice de 2lei .

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa i o sugi si lu florin si la toata conducerea si la toata comuna care te plateste pe tine si tu nu sti sa stai in ghete cand intri pe teren. mortule si fomistule.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Fan Venus - daca nu ai curaj sa-ti dai numele macar nu mai scrie prostii pe blog. Poate ca toata lumea mai exagereaza in timpul meciurilor dar stai linistit Florin nu ia nicio prima. Este mai apropiat de echipa decat vei fi tu vreodata. Sau ti-e teama ca ramai tu fara prima?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mananci cacat...sunteti o satra de lingai, pupincuristi, morti de foame care va arunca Salam cate un os si urlati dupa margine la fiecare pasa gresita pe care o vedeti, prfectii plii mele. Sambata a-ti avut boala pe Hagea, ca v-a facut tot meciul si cand a dat peste poarta la penalty , a-ti supt-o , impreuna cu primaru

      Ștergere
    2. si tu ba ratatule care ai scris aici si Hagea sa ne scuzati ca nu apreciem cand va bateti joc de noi si de fotbal. aveti dezlegare la scrite si la sarit coarda in timpul meciului. doar pentru asta luati bani nu? k mok nu jukti. Domnisorelor.

      Ștergere
    3. Cand stati de vorba cu florin sau altii din conducerefata in fata ii pupati in fund si aici pe blog ii injurati. sunteti doar niste profitori dar mai ales sinteti niste lasi care nu au curaj decat la taste.

      Ștergere
    4. Nu vezi ma ca maimutoiul ala care a scris e Hagea...prea se scoate el nevinovat...
      Sugeo Hagea..si cacatule, s-ar putea sa nu mai prinzi lotul din iarna

      Ștergere
  13. cand apar articolele de sambata?(juniori+seniori):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. plecati in pla mea si voi cu articolele voastre la juniori...o sa apara cand veti juca ceea ce va pune sa jucati oamenii aia care isi tocesc nervii cu voi...nu reusiti deloc sa legati 2 victorii.

      Ștergere
    2. usor ma ca nu am zis ca sunt junior sau ca sunt senior...dar ma amuza unele articole...dar tu,ce sa-ti cer?taci din gura daca nu sti de ce sunt aici;)

      Ștergere
    3. Ce usor e sa vorbesti din afara terenului ..

      Ștergere
    4. Baaa :)))) Cum nu legam 2 victorii ma ? avem 2 infrangeri . Atat . In rest avem 7 victorii . anul trecut ?! pe ce loc au terminat juniorii ? pe 5 . Asa ca numai comentati voi . Fotbalisti .. Toti sunteti ( din afara ) . Sa fim seriosi :) .

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .