luni, 22 octombrie 2012

"DOR MARUNT" DE PRIMUL LOC

                                                     
                                                         Dor Marunt - VENUS 0-3
                                                        (Hagea , Lupu , Oprea Adi)



Pe foaie parea derby , in teren lucrurile au stat cu totul si cu totul diferit. Venus a lasat impresia ca nu se forteaza prea mult pentru a castiga tinand echipa gazda foarte departe de poarta sa. Pana a marca primul gol si-a permis sa rateze cu seninatate 3 ocazii rarisime de gol , asta fiind vechea meteahna a fotbalistilor din Independenta.
Vine si minutul 38` atunci cand Hagea marcheaza in doi timpi dupa o pasa de geniu venita de la Lucan, acesta fiind si scorul pauzei.
Imediat dupa inceperea reprizei secunde , Lupu mareste diferenta la doua goluri cu un sut plasat la coltul lung , pasa venita de la acelasi Lucan.
Pana sa pice si golul trei n-a mai fost decat o chestiune de timp , Oprea Adi duce scorul la unul de forfait cu un sut din volee de la 20 de metri lasand masca intreaga asistenta , stabilind cu acest gol si scorul final 0-3.

Cu aceasta victorie Independenta trece pe locul 2 la 5 puncte de liderul Ciocanesti si asteapta vizita acesteaia sambata cu incepere de la ora 15.00 pe stadionul din Independenta.

11 comentarii:

  1. Bravo Venus...castigati si sambata ca sa aveti sanse mari la primul loc..

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari..echipa incepe sa joace din ce in ce mai bine si placut e ca a inceput sa functioneze excelent defensiva, tinand cont ca nu au mai luat gol .
    Va doresc bafta sambata cu Ciocanesti si sper sa recuperati inca 3 puncte in lupta pt titlu

    RăspundețiȘtergere
  3. POza asta este facuta la dor marunt ?
    Am inteles ca este cel mai frumos stadion din judet,dar din ce vad eu in poza mi se pare prea tare pt o comuna din judetu calarsi.

    RăspundețiȘtergere
  4. poza e facuta de acum doi ani pe stadionul Farului din Constanta. Dor Marunt are o baza draguta dar niciodata nu se ridica la nivelul ernei din Independenta, nu sunt subiectiv deloc!

    RăspundețiȘtergere
  5. O stiu pe a voastra,prea o lauda toata lumea pe sportcalarasean,si am vazut aici o stire cu dor marunt de mi-a adus aminte,oricum topul stadioanelor in calarasi este :
    1 Stadionul Dunarea Calarasi
    2 Prefab (Modelu)
    3 VA fi al chirnogiului cand va fi gata.
    4 Independenta
    Asta spun din cate am vazut eu de pana acum,fara cel din dor marunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. calitatea gazonului de pe Centralul de la Dunarea nu e asa de buna ca pe cel de la Independenta iar pe cel de la Modelu nu'l stiu..

      Ștergere
  6. "Anonim" este posibil sa ai dreptate cu topul tau,dar un lucru este cert: daca te gandesti putin la cat s-a investit in respectivele stadioane atunci categoric Venus castiga la raportul investitie-calitate. Cu bani mult mai putini decat la Dunarea, Modelu (ambele stadioane), Chirnogi, Dor Marunt si chiar Ciocanesti, la Venus a iesit o arena excelenta. Aici conducatorii echipei trebuie felicitati pentru pricepere dar mai ales pentru pasiune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai eu stiu ca la dor marunt si ciocanesti sint facute la fel stadioanele. un proiect uratzel, dar e mai bine decat nimic. la nivel de calitate a gazonului insa in prezent venus sta cel mai bine din judet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari conducerii,,,dar este omologat si de B stadionul din independenta ?
    Eu nu cred,,,iar celelalte ce le-am mentionat in top 3 suunt,,asta este dezavantaju.
    Unde pot vedea niste poze cu stadionul din independenta sa ma lamuresc mai bine ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Succes Venus Independenta seniori si juniori in meciul de maine cu ciocanesti!

    RăspundețiȘtergere
  10. chiar asa,sa aiba DOR Marunt un stadion ca cel din poza,nu cred

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .