marți, 27 septembrie 2011

OASTEA LUI STEFAN CEL MARE NIMICITA IN FIEFUL VENUSULUI !

                             Venus -Conpet 8-0
       [Oprea Adi (2), Mustata (2), Porumbel (2), Tarabaseanu, Radu)

Sambata, dupa cum derula lucrurile in clasament, briliantele din Independenta aveau o simpla formalitate de indeplinit, dar la "Coade" nu toate victoriile aduc multumiri, ci doar victoriile pline despectacol. Asta s-a intamplat si sambata, meciul contra celor de la Conpet a adus inca o data acel suras, acea multumire care se intrezarea pe chipul fiecarui spectator in parte. S-a terminat cu victoria Venusului, scor 8-0, ceva normal daca tinem cont ca in acest sezon briliantele au marca nu mai putin de 26 de goluri in 3 meciuri pe propriu teren.


Echipa de start a Venusului:
       Craciun  
       Coman       Vlad        Tarabasanu   
       Furdui     
       Constantin        Munteanu   Porumbel    Mustata    
       Scaeteanu      Oprea      


Schimbari:
Badea <-> Coman     Petcu <-> Constantin     Catana <-> Munteanu     Popa <-> Oprea

GOLURILE MECIULUI !

Min. 17` - Ramas cu poarta goala, Radu, fostul fundas al Pheonixului indeplineste o simpla formalitate si inscrie pentru 1-0 din pasa lui Constantin.
Min. 25` - Dan Tarabaseanu ridica asistenta in picioare atunci cand de la 25 de metri trimite un trasor in vinclu, urcand scorul la 2-0.
Min. 30` - Oprea Adi face 3-0 cu o lovitura de cap, rezultata din cornerul batut de Scaieteanu.
Min. 40` - Mustata iese si el la rampa cu o executie scoasa parca din joben, un lob de la 14 metri ce-l lasa mut pe portarul advers. Asadar 4-0(pauza)
Min. 58` - Acelasi Mustata mai isi arata o data clasa cand mai modifica odata tabela trecandu-si in cont dubla dupa un`doi`ul perfect cu "Scaiete".  5-0 !
Min. 63` - Oprea Adi mai inscrie o data, e data asta cu un sut napraznic sub bara din intoarcere modificand tabela la 6-0, asezandu-se lejer in fotoliul de golgeter al seriei cu 11 goluri in 5 meciuri.
Min. 79` - Porumbel marcheaza primul gol de la venirea sa la Venus dupa o pasa a lui Mustata, acesta ramas singur cu portarul trimite cu calm in poarta.
Min. 86` - Se face 8-0 atunci cand acelasi Porumbel il umileste pe portarul advers, stingand tabela.

"Ne place spectacolul iar asta se vede in jocul nostru. E imposibil sa n-ai pofta de joc pe un asemenea teren, venim de drag la stadion cand stim ca jucam acasa, in acest templu al judetului. Sambata este adevaratul nostru test, spera sa ne intoarcem cu victorie de la Unirea" -  a declarat capitanul Venusului, Coman Catalin.

miercuri, 21 septembrie 2011

DERANJEZ?

10 MOTIVE  PENTRU CARE ZECIU CHIAR MERITA SA FIE ASPRU CRITICAT!


In ultimul timp, pe blogurile si site-urile de fotbal, mai multi "anonimi" isi dau cu parerea despre antrenorul campioanei. Noi am incercat sa gasim cateva motive pentru care el este tras la raspundere de acestia:

  1. Cel mai performant antrenor din istoria clubului Venus.
  2. Este considerat cel mai titrat antrenor din judet.
  3. Castigator al eventului in ultimul an competitional.
  4. Antrenorul echipei considerate emblema judetului.
  5. Indragostit de fotbal.
  6. Managerul care a castigat doua titluri consecutive cu doua echipe diferite.
  7. Lider detasat al clasamentului cu Venus in momentul de fata cu 4 succese din 4.
  8. Antrenorul echipei cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare din serie:  23-2.
  9. O legenda a Dunarii pentru care a evoluat ani buni in momentele de glorie ale clubului.
  10. Un al 2-lea tata pentru jucatorii ce ia avut sub comanda, fiecare dintre acestia ramanand marcat dupa ce au colaborat cu el.

Probabil acestea sunt cele 10 motive pentru care, antrenorul Venusului este de multe ori atacat in comentariile din presa, acestea fiind deranjante pentru unii frustrate de faptul ca antrenorul briliantelor acapareaza primele pagini ale ziarelor cu rezultatele sale excelente.

duminică, 18 septembrie 2011

EXPERIENTA SI VALOAREA AU INVINS ENTUZIASMUL !!

               SPICUL -VENUS 0-2
                   [Oprea Adi (2)]

Sambata, contra Spicului, briliantele au obtinut al 4-lea succes din tot atatea partide instalandu-se confortabil in fotoliul moale de lider. Chiar daca jocul nu a mers asa cum trebuie (o mare parte de vina constituind-o terenul impracticabil) elevii lui Ilie Zeciu si-au respectat blazonul invingand cu 2-0(0-0 pauza) prin doua goluri marcate de incredibilul Adi Oprea ajuns la 11 goluri in 4 meciuri.

Echipa de start a Venusului:
       Craciun  
       Coman       Vlad        Cinaru    
       Furdui     
       Constantin        Munteanu   Porumbel    Catana     
       Scaeteanu      Oprea      

GOLURILE PARTIDEI !

Min. 58` - Scaieteanu executa o lovitura de colt foarte bine pe 6 metri acolo unde Oprea Adi trimite in plasa prin alunecare si deschide scorul in fieful rosetenilor. Asadar 0-1!

Min. 90`+2 - Neobositul, Oprea Adi, primeste o pasa de geniu de la Porumbel,  si inscrie cu un sut plasat, mingea intrand in plasa cu toata opozitia portarului advers, stabilind totodata si scorul final. 0-2!

"Am intrat un pic relaxati in teren, echipa oaspete dand dovada de un entuziasm foarte mare, copii dornici de afirmare dar pana la urma experienta si-a spus cuvantul in a 2-a repriza si am castigat." - ne-a declarat Ilie Zeciu la sfarsitul meciului.

sâmbătă, 10 septembrie 2011

CINE-I MAI OPRESTE PE EXTRATERESTRI?

Venus Independenţa - Victoria Potcoava 9 - 1 
[Oprea Adi (3), Popa Bogdan (2), Mustata Florin, Scaeteanu Doru, Petcu Ionut, Catana Daniel]

Sambata, pe cochetul stadion din Independenta s-a disputat meciul prieteniei, un meci disputat intre surori, Venus iar de partea cealata Potcoava. Stiind ca sunt mult sub valoare
  a briliantelor, vecinii nostri au venit cu o lectie clara, aceea de a nu lua multe pe micul "Camp Nou". Odata inceput meciul, parea ca nimic nu-i mai poate opri pe elevii lui Ilie Zeciu inafara de fluierul de final, care a venit in minutul 90+1 atunci cand tabela electronica din spatele portii arata neverosibilul scor de 9-1 pentru Venus.
Este a 3-a victorie din tot atatea meciuri jucate in acest debut de campionat cu un golaveraj de invidiat 21-2 si cu un Oprea Adi in forma de gratie, 9 goluri in 3 partide.

Echipa de start a Venusului:

       Condei   
       Badea       Vlad        Tarabaseanu     
       Mustata     
       Popa         Munteanu   Porumbel    Scaeteanu     
       Marcu        Oprea      

Golurile partidei :

            Min. 15` - Oprea Adi inscrie la coltul scurt cu un sut in forta dupa ce intoarce un adversar in careul de 16 m deschizand tabela dupa un sfert de ora. 1-0!
Min. 20` - Acelasi Oprea Adi duce scorul la 2-0 dupa ce executa cu calm un penalty.
             Min. 30` - Popa Bogdan majoreaza diferenta la 3 goluri dupa ce executa cu sange rece cu un sut din 12 metri adversarul din poarta Potcoavei.
             Min. 38` - Popa profita de un carambol favorabil si urca scorul la 4-0, cu un sut plasat din 5 metri.
              Min. 50` - Oprea Adi isi completeaza hatt`rick`ul dupa ce pune capul din 4 metri la o centrare cu bolta perfecta furnizata de Scaieteanu. Asadar 5-0!
             Min. 60` - Scaieteanu reuseste sa inscrie si el dupa ce isi intoarce 4 adversari pe toate partile, dribleaza si portarul si inscrie in poarta ramasa goala pentru un frumos 6-0!
         Min. 65` - La capatul unei faze in doi pe filiera Munteanu - Musty, acesta din urma ridiculizeaza portarul oaspete si inscrie lejer pentru 7-0!
            Min. 76` - Victoria, reuseste sa inscrie golul de onoare prin Scanteie, fostul junior al Venusului profita de o gafa facuta de Tarabaseanu si marcheaza pentru 7-1.
Min. 80` - Petcu Ionut isi trece si el numele pe lista marcatorilor cu un sut din unghi. 8-1 !
         Min. 83` - Catana inscrie din penalty inchizand tabele si totodata trecundu-si in revista primul sau gol sub culorile Venusului.

"Important nu e scorul ci faptul ca baietii au inceput sa sudeze reale relatii de joc, plimband mingea foarte mult, creandu`ne ocazii foarte multe. Ma bucur ca si lumea a plecat multumita de la stadion iar munca noastra este apreciata. Sambata ne asteapta un meci dificil la Roseti pe care daca nu-l tratam serios s-ar putea sa avem probleme." - ne-a declarat la sfarsitul partidei antrenorul secund Oprea George (Babangida)

Briliantele in devenire au invins si ele la juniori cu scorul de 3-1 intorcand de la 0-1, un meci jucat cu niste adversari care pareau a fi de varsta cu antrenorul de pe banca.
                                                                                                                                           

marți, 6 septembrie 2011

"INAINTE" DE TOATE, VENUS A PREDAT LECTIE DE FOTBAL !!

        Inainte Modelu - Venus Independenta 1-3 (1-2 pauza)
                  [Oprea Adi (3)]


Modelenii asteptau acest meci cu ganduri mari, cele doua infrangeri suferite in fata Venusului de anul trecut, sperau ei a fi razbunate in acest meci. Insa "socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ",  chiar daca au deschis primii scorul, odata auzit fluierul de final, modelenii n-au facut decat sa asiste la lectia de fotbal pe care jucatorii si Ilie Zeciu o predau atat pe teren cat si de pe marginea acestuia. S-a terminat triumfator pentru briliantele Independentei, scor 3-1 plecand ca din tun si in acest start de sezon cu maxim de puncte in doua meciuri.

Interesant ca Oprea Adi, dat ca si plecat in aceasta vara din curtea Venusului peste hotare, plecarea lui neconcretizandu-se, acesta a continuat la Independenta reusind sa fie in momentul de fata cel mai in forma jucator la echipei , inscriind de 6 ori in primele doua patrtide, cate un hatt`rick pe meci, fiind in acest sezon principalul canditat la titlul de golgeter din acest sezon.


Echipa de start a Venusului:
       Craciun    
       Coman       Vlad        Tarabaseanu     
       Cinaru     
       Constantin         Furdui   Porumbel    Catana      
       Scaeteanu        Oprea      


Golurile partidei:

Min. 15` - Inainte, deschide scorul la capatul unei faze ce nu anunta nimic atunci cand jucatorul trecut si prin curtea Venusului, Niculae reuseste sa trimita  in plasa cu capul din 6 metri, contrar cursului jocului. Asadar 1-0.
Min. 28` - Venus reuseste sa egaleze dupa ce Porumbel il angajeaza in adancime pe Oprea Adi, acesta ducandu-se in unghi il executa cu un sut napraznic la coltul lung pe portarul advers. 1-1
Min. 45` - Oprea Adi isi pune capul la contributie si il mai invinge o data pe micul Chirita cu o lovitura de cap, dupa o pasa de maiestru a aceluiasi Porumbel peste toata apararea Modelului. Asadar 1-2 (pauza)
Min. 70` - Oprea isi completeaza hatt`rick`ul dupa ce transforma un penalty obtinut de Marcu. 1-3

"Victoria a fost la discretia noastra, chiar si atunci cand au deschis scorul mi-am spus ca nu avem cum sa pierdem acest meci, am atacat si am castigat, victorie incontestabila. Aceste 6 goluri nu ma pun doar pe mine in valoarea, pun intreaga echipa, dovada ca avem pasatori excelenti in echipa. Sper sa o tin tot asa. - Adi Oprea"