sâmbătă, 27 noiembrie 2010

STEFAN CEL MARE, CIURUIT DE BRILIANTE !!

 
Venus Independenţa –  Ştefan cel Mare
8 - 0
Au marcat : Riciu (2), Petcu I. (2), Oprea G, Brosoveanu, Popa Bogdan , Furdui George

 VICTORIE DE MORAL !!

Sambata, pe stadionul din Potcoava,  Venus avea o singura o singura varianta: victoria . Dupa doua esecuri consecutive jucatorii Independentei trebuiau sa spele rusinea ultimelor evolutii cu un joc stralucit, placut ochiului, un joc la sfarsitul caruia sa dea un moral bun pentru meciul ce urmeaza in compania celor in Modelu.
Stefan cel Mare s-a dovedit cel mai potrivit adversa ca Venus sa scape de "criza". Briliantelor le-a iesit aproape tot, faze spectacol, goluri de generic, fotbalul a revenit la vechea lui casa.
S-a terminat 8-0 (5-0 pauza) in favoarea Independentei, oaspetii incasand croseu dupa croseu, lipsind doar prosopul pentru a intrerupe macelul din teren.

Venus a inceput astfel : Craciun - Oprea G, Cinaru, Coman (cpt), Benone - Mustata, Furdui, Gh. Dani,  Oprea Aurelian - Popa Bogdan, Oprea Adi

Au mai intrat :  Petcu I <->  Oprea Adi ,  Brasoveanu <->  Coman  C.

Golurile meciului  !!

Min. 8` - Mustata executa un corner de pe partea dreapta, perfect pe fruntea lui Oprea Aurelian (Riciu) care isi pune capul la contributie si deschide scorul. Asadar 1-0 !!
Min. 14` - Oprea Adi trimite o centrare pe jos in fata portii acolo unde Popa Bogdan nemarcat, pune latul si ridica scorul la 2-0 !!
Min. 20`- Mustata mai creaza o faza in banda dreapta, trece in viteza de doi adversari si centreaza bine inca o data pentru Oprea Aurelian care trimite din volee pentru 3-0, trecandu-si in cont dubla.
Min. 30` - Babangida reuseste sa inscrie si el cu un sut la coltul lung din interiorul careului fara sperate pentru portarul advers, ducand astfel scorul la 4-0 !!
Min. 37` - Neobositul Furdui isi croseteaza la mijlocul terenului doi adversari, isi potriveste mingea pe sut si trimite un trasor de la 35 de metri la radacina barii, modificand tabela la 5-0 !!
Min. 62` - Petcu Ionut, intrat la pauza pe teren ridica scorul la 6-0 dupa ce il executa pe portar cu un sut plasat din 10 metri.
Min. 70`  - Brasoveanu isi demonstreaza si el calitatile atunci cand isi ridiculizeaza adversarul direct si trimite cu calm in plasa din 8 metri. Asadar 7-0 !!
Min. 90` - Cornerul executat la prima bara de Brasoveanu, il pune in pozitie de gol pe acelasi Petcu Ionut care inscrie al 6-a gol stagional pentru el in campionat si inchide tabela la 8-0 !!


"Baietii au aratat ca au caracter si ca au trecut cu bine peste toate criticile care li s-au adus in tot acest timp. Sa ne spalam in totalitate pacatele trebuie sa invingem neaparat Modelu la ea acasa" -  a decalarat Ilie Zeciu pentru site-ul nostru.

"Bine ca ne-am revenit si am castigat in stil de mare echipa acest meci. E pacat ca un astfel e rezultat sa fie umbrit de un "asa`zis" conducator care nu stie decat sa influenteze negativ atmosfera de la echipa. E regretabil ce se intampla !" -  spuneau la unison jucatorii la terminarea meciului.

duminică, 21 noiembrie 2010

VENUS NU-SI REVINE DIN AMORTEALA

Venus Independenţa – Zarea Cuza Vodă 
0 - 0

"VENUS NU-SI REVINE DIN AMORTIRE"

"Sa ne trezim din acest vis urat" , aceasta era declaratia data de antrenorul Venusului imediat dupa meciul sustinut de echipa sa contra echipei din Unirea. Se pare ca, cosmarul continua sa persiste asupra "briliantelor" si dupa meciul cu Zarea din Cuza Voda.
Ilie Zeciu a abordat jocul foarte degajat, 4 dintre obisnuitele rezerve facandu-si loc in primul 11. Parea un meci la discretia Venusului pana la startul partidei, poate chiar asta a facut ca la sfarsitul partidei tabela sa indice un scorul alb, 0-0. Surpriza enorma, un egal in care nici oaspetii nu credeau a fi real, dovada facand-o explozia de bucurie a adversarilor dupa ultimul fluier al arbitrului.
Un joc slab cu foarte putine faze de poarta, oaspetii preferand sa stea la cutie pe toata durata meciului, incercand sa scape pe cate-un contraatac norocos.
E clar ca lumina zilei, Venus trece printr-o pasa proasta dupa un lung sir de rezultate excelente ce o dadeau drept favorita certa la prinderea barajului ce duce in liga a3-a.

Venus a inceput astfel : Craciun - Oprea G , Gani , Coman(cpt) , Benone - Anghel , Furdui , Gh. Dani , Petcu M. - Oprea Adi , Petcu I
Au mai intrat : Mustata<->Gh.Dani , Minea<->Anghel , Oprea Aurelian<->Petcu M , Brasoveanu<->Petcu I
"Ar trebui sa le fie rusine dupa acest meci, toata echipa impreuna cu intreg staff-ul. E rodul neseriozitatii lor acest rezultat. Trebuie sa ne revenim pana nu e prea tarziu, contracandidatele ne sufla amenintator in ceafa" - ne-a declarat Ion Slick

duminică, 14 noiembrie 2010

SOC(ARICIU) SI GROAZA !!

           UNIREA - VENUS 3-0


Sambata , pe "terenul" Soimilor, Venus a suferit primul esec din acest sezon, pierzand la scor de neprezentare in fata bravilor jucatori ai Unirii.
Cum a fost posibil?
In saptamana premergatoare meciului, jucatorii Venusului au fost continuu atentionati de antrenorul lor de importanta si dificultatea acestui joc ce urma sa se dispute. Asa`zisele briliante se pare ca n-au luat tocmai in serios spusele lui Zeciu , intrand in teren pe calcaie inca de la inceputul jocului, privindu-si adversarul de sus cu o superioritate ce avea sa-i coste pe tot parcursul celor 90` de minute.
S-a terminat 3-0(0-0 pauza), o rusine uriasa traiata de Venus, un cosmar ce asteptau din moment in moment sa fie treziti. Astfel "Barcelona judetului" asa cum este alintata de ziarele calarasene, pune capat unui serii incredibile de 11 meciuri fara infrangere.
Primul gol al Unirii a fost marcat chiar de un fost jucator al Independentei, Deacu Razvan alias "Capalau", fostul copil teribil al Venusului care a tinut neaparat sa muste mana care l-a hranit atata timp.
Etapa viitoare Venus primeste vizita Zarii din Cuza Voda, victoria fiind singura solutie pentru pasul spre impacare cu fanii.

"Nu ne-a iesit nimic tot meciul, jucatorii mei pareau debusolati, de pe alta lume. Terenul a jucat si el un rol important in esecul nostru, suntem o echipa ce-i place sa combine mult pana sa ajungem la finalizare, dar asta nu scuza cu nimic evolutia lor. Felicit Unirea pentru determinarea aratata, au meritat pe deplin victoria. Sambata trebuie sa castigam neaparat, sa ne trezim din acest vis urat !" - Ilie Zeciu

miercuri, 10 noiembrie 2010

INTERVIUL SAPTAMANII CU LIDERUL DE GALERIE AL VENUSULUI , VESTITUL "GOE" !!

"Am facut foarte multe pentru echipa de-a lungul existentei mele, au meritat din plin asta."
A venit randul sefului de galerie sa vina in redactia noastra pentru mult asteptata rubrica cunoscuta sub numele de "interviul saptamanii". Acesta s-a aratat extrem de incantat la aflarea vestii, motivat sanatos si de iubitorii site-ului nostru, fani care il cereau de mult la un interviu savuros.

De cand pasiunea ta pentru VENUS?

Goe : De mic copil, tata, d`zeu sa-l ierte m-a dus pentru prima data pe stadion, chiar la un meci al Venusului, de atunci am ramas uluit, tin minte ca prima seara de dupa meci nu am putut`o dormii, ma gandeam numai acolo.

Ai prins marile echipe ale Independentei, care ti s-a parut cea mai puternica?

Goe : Poi noi intotdeauna am avut echipa buna, inca de la infiintare. Mi-a placut foarte mult Independenta lui Piticu, cea a lui Bica, amandoua erau formidabile, dar proiectul care-l gandesc acum officialii clubului impreuna cu jucatorii ma face sa cred ca aceasta echipa va fi generatia de aur, cea din acest moment.

Nu lipsesti la niciun meci al echipei tale, atmosfera creeata de tine e unica in tot judetul..

Goe : Cand vine vorba de Venus nimic nu ma impiedica sa-mi cant iubirea. Am facut foarte multe pentru echipa de-a lungul existentei mele, au meritat din plin asta. Foarte mult timp mi-l dedic echipei : bannere, steaguri, coregrafii.. pentru ca totul sa fie pregatit la primul fluier al partdidei.

Ai vreo lozinca preferata ?

Goe : Sunt mai multe, dar cea mai indragita de mine este scandarea " Hai sa le dam manusa" , nimeni nu pleaca de la Independenta fara sa primeasca 5, asa a fost mereu.

Cum esti primit pe celelalte stadioane?

Goe : Nu am niciun fel de problema, ma cunoaste foarte multa lume, deja s-au obisnuit cu mine, pe unii ii amuz, pe altii ii enervez, dar fara incidente, pana la urma ce fac asa rau ca`mi cant iubirea fata de echipa mea?

Ai vre-un jucator preferat din lotul actual?

Goe : Toti imi sunt dragi, pentru ca cu ei ma mandresc, din cauza lor plec fericit acasa meci de meci.

Sambata Venus se deplaseaza la Unirea, echipa unde evolueaza marele simbol al Independentei. Ce parere ai?

Goe : Marian, imi tremura vocea cand rostesc acest nume. Am acasa si acum tricoul lui dupa un meci in care a marcat 5 goluri, nu l-as da pe nimic, dar sambata trebuie sa l batem neaparat. Am pregatit o coregrafie de toata gratia pentru ce a insemnat el pentru toata suflarea Independentei.

Ce asteptari ai de la acest sezon?

Goe : Promovarea, evident ! "Right now" (acum e momentul) . La echipa ce s-a cladit aici e pacat sa ratam promovarea in acest an. Suntem neinvinsi in acest sezon, sa scriem istorie!

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

GAME, SET, MECI 6 - 0

     Venus Independenţa –  Jegălia 6-0
    (Minea 2, Mustata 2, Motorina, Riciu)


Sambata la Potcoava, Venus a primit vizita lanternei rosii, Jegalia. Festivalul de goluri marca Venus avea sa fie la el acasa, briliantele reusind sa inscrie nu mai putin de sase goluri, un set de tenis, reusind sa castige de trei ori pe serva adversarului. (pastrand termeni ai tenisului)

Briliantele s-au oprit la cifra sase, asta pentru a nu-si irosii toate golurile doar pentru acest meci, etapa ce urmeaza vor da piept cu revelatia turului, proaspat promovata Unirea chiar la ea acasa.

Venus a inceput astfel : Condei - Benone , Coman , Gani , Mustata - Oprea Adi , Furdui , GH. Dani ,Oprea Aurelian - Popa , Minea
Au mai intrat : Petcu I <->Popa , Oprea G <->Dani , Cinaru<->Coman.

Golurile partidei :

Min. 14` - Dupa o balbaiala in careul advers, mingea este reluata cu capul in plasa de Minea Marcel care profita de naivitatea fundasilor Jegaliei. Asadar 1-0!
Min. 30` - Oprea Adi scapa pe partea drepta si centreaza in forta in fata portii acolo unde Oprea Aurelian pune latul si face 2-0 !
Min. 55` - Oprea Adi reuseste sa-si treaca si el numele pe lista marcatorilor cu un sut plasat la coltul scurt dupa o serie incredibila de ratari ale sale. 3-0!
Min. 64` - Oprea Aurelian executa cu cap un corner la 11` metri acolo unde Mustata, nemarcat reia din prima cu stangul la coltul lung ducand scorul la 4-0 !
Min. 70` - Acelasi Musty isi trece in cont dubla dupa numai cinci minute la un alt corner, de data executat de Oprea George, mingea sa ajungand pe capul lui Mustata, acesta din ruma trimitand-o cu calm in plasa dintre doi fundasi adversi
Min. 80` - Ramas singur cu portarul advers, Minea Marcel trimite mingea in poarta cu largul concurs al portarului, bifand si el o "dopietta" cum ar spune italienii.

Interesant este faptul ca la ambele goluri marcate de Musty, acesta din urma a dedicat golurile antrenorului sau Ilie Zeciu, cu un mesaj inscriptionat pe sub tricoul de joc , "Pentru Ilie Zeciu".
Intrebat de noi la sfarsitul partidei despre ce e vorba, Musty a tinut sa precizeze urmatoarele : "Fiecare gol marcat, in mare masura ii apartine lui, pot spune ca este al doi-lea meu tata, a crezut de la inceput in mine, m-a ajutat foarte mult iar acum tin sa-l rasplatesc de fiecare data prin evolutiile mele".

Pe Ilie Zeciu, etapa viitoare il asteapta un meci delicat, multi din jucatorii Unirii i-au fost elevi in urma cu putin timp : Bica Marian, Capalau , Zapada, etc ..
"Este un meci test pentru noi in vederea obiectivului propus anul acesta, daca avem pretentii la promovare trebuie sa demonstram asta pe teren si sa invingem Unirea, daca nu, inseamna ca nu avem ce cauta la barajul de promovare. Am incredere in baietii mei, sunt sigur ca nu ma vor dezamagii" -  a declarat la sfarsitul partidei, antrenorul briliantelor, Ilie Zeciu.

vineri, 5 noiembrie 2010

Poetul Adrian Păunescu s-a stins din viaţă.

Doliu acasă la Adrian Păunescu. Poetul s-a stins din viaţă, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Trupul neînsufleţit al lui Adrian Păunescu a fost  depus la sediul Uniunii Scriitorilor din România, situat pe Calea Victoriei din Bucureşti. Între timp, zeci de oameni vin la casa poetului cu flori şi lumânări. Puteţi trimite aici mesajele dumneavoastră de condoleanţe.

Adrian Păunescu a încetat din viaţă, vineri, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde era internat de la sfârşitul lunii octombrie, cu probleme renale, hepatice şi cardiace.

"Astăzi, 5 noiembrie, la ora 7.15, inima maestrului a încetat să bată. După nenumărate tentative de resuscitare,  a trebuit să ne declarăm învinşi, şi maestrul a plecat dintre noi", a anunţat prof. dr. Şerban Brădişteanu.
Poet, publicist şi om politic român, Adrian Păunescu s-a născut pe 20 iulie 1943, în localitatea Copăceni, din judeţul Bălţi, dar şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei la Bârca, în judeţul Dolj. CITEŞTE POVESTEA POETULUI LUI ADRIAN PĂUNESCU
De-a lungul vieţii, Adrian Păunescu a scris zeci de volume de poezii, fiind apreciat pentru uşurinţa de a compune versuri. „Repetabila povară” („Rugă pentru părinţi”), „Iubiţi-vă pe tunuri”, „Aruncarea în valuri” sau „Totuşi iubirea” sunt doar câteva din poeziile care au rămas în memoria românilor. Multe din creaţiile sale au fost puse pe muzică de artişti români importanţi, precum Vasile Şeicaru, Ştefan Hruşcă sau Nicu Alifantis.
Prietenii, apropiaţi sau simpli admiratori îi aduc un ultim omagiu. Mulţi dintre ei au adus flori şi lumânări în faţa casei din Bucureşti a poetului. Admiratorii poetului, mulţi dintre ei cu lacrimi în ochi, spun că l-au iubit pe Păunescu pentru versurile sale, care, cred ei, îl fac nemuritor.
Poetul Adrian Păunescu va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor.