vineri, 10 septembrie 2010

STIATI CA ? ..

INFORMATII DELICATE DIN SANUL VENUSULUI !!
 

Membrii site-ului nostru sunt cu ochii 24 de ore din 24` pe briliantele conduse de pe banca de Ilie Zeciu. Sapaturile noastre au fost foarte adanci si am obtinut cateva informatii traznet din sanul Venusului.
Inainte cu o seara de a pleca la Alicante pentru a semna primul contract in strainatate din cariera sa, Cristi Pulhac a facut o vizita fulger la Calarasi pentru a petrece ultima sa seara in tara, alaturi de ,surpriza, un fotbalist al Independentei, Cristian Cinaru.
Prietenia dintre cei doi dateaza de pe vremea cand Dinamo a sustinut un amical la Calarasi iar Cinaru, pe atunci facea parte din formatia de pe malul Borcei, petrecand pana dimineata in compania unor balerine.
De data aceasta, sosit la Calarasi pentru un ultim asalt, Pulhac n-a venit singur, lui alaturandu-se si George Blay, adus la cererea legendei Venusului, Bica Marian.
Cei patru au petrecut pana in zori la un restaurant retras, la marginea orasului acolo unde luat de val, Pulhac a luat microfonul lautarilor, cantand imnul Venusului din toate puterile.

La trei zile dupa aceasta shueta, Venus a avut meci la St. Cel Mare , iar banca tehnica a Independentei a fost in mare dubiu pentru folosirea lui Cristi ca titular. Pana la urma jucarorul a fost iertat si introdus in primul 11` , acesta fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.

“Eram in timpul meu liber, asa ca nu vad de ce as fi riscat sa fiu exclus din lot. Pulhac e fratele meu, nu-l puteam refuza.” s-a aparat fotbalistul Venusului.

6 comentarii:

  1. FOarte bine ca n-a fost exclus. Fara el n-am fi castigat la STefan cel mare. Cristi am auzit ca Blay a dormit la Bica. e adv. ?

    RăspundețiȘtergere
  2. bai musty...da'o ma in mortii masii...!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai musty dar de unde le afli tu pe toate?cat despre blay nu a dormit deloc pt ca a fost cu bica la unirea pt ca fotbalistul nostru ,legenda asa cum ne place noua sa-i spunem la luat la o scrumbie cu mamaliguta si la o tuica fiarta.tin sa precizez ca blay ia promis lui marian bica o vacanta de vis in tara sa natala la care magia noastra sa aratat foarte incantat de intentia acestuia tinand cont de faptul ca acolo s-ar putea sa isi gaseasca si propria jumatate,ceva pe placul lui asa cum mi sa destainuit fotbalistul.

    RăspundețiȘtergere
  4. oricum stati linistiti ca nu a scapat blay de legenda pana nu la altoit cu nitcaiva banuti,cu promisiunea ca-i vede inapoi cand se duce marian in vacanta promisa.oare ce o fi facut marian cu banii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos articolul si pe aceasta calea vreau sa-l felicit pe cronicarul acestui blog ptr acest articol frumos despre un baiat cu un caracter deosebit si un jucator pe care orice echipa ar vrea sa-l aiba in echipa lor ptr ca esti un jucator foarte bun pacat ca a ajuns asa jos fotbalul asta ptr ca putea avea sansa sa ajunga undeva mai sus dar avand in vedere in ce stagiu se afla fotbalul romanesc baiatu sa resemnat si acum pe langa fotbal mai si munceste ptr ca altfel este foarte greu in ziua de azi .... mult respect Cristi si numai performante sa ai cu echipa la care evoluezi acum adica Venus Independenta ...pacat ca destinu ne`a despartit si nu am putut face performanta unde stiu si eu adica Ostro..... multe salutari de la fratele tau din constanta si app la urmatoare intalnire sa ma chemi si pe mine si prieteni tai .... Mult succes in continoare in camp .... ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare articolul. Foarte bine scris. Bravo baieti. Cini las-o mai usor cu chefurile ;) sa nu te amendeze oficialii...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .