duminică, 26 septembrie 2010

A INCEPUT HEGEMONIA !!

SPICUL - VENUS 2-4
(Tarabasanu,Baraitaru/Motorina(2),Popa(2) )

VENUS REVINE MIRACULOS DE LA 0-2 SI CASTIGA PE TERENUL CELOR DIN ROSETI CU 4-2, LASAND SPICUL IN BEZNA !!

Venus s-a deplasat sambata la Roseti pentru a disputa derby-ul judetului in compania celor de la Spicul. Mobilizarea a inceput cu mult inaintea partidei, atunci cand la urcarea in autocar, fotbalistii Venusului au gasit fiecare pe scaunul lui cate-o imbarbatare de genul : “AMBITIE”, “DEMNITATE”, “ONOARE”, “SPIRIT DE LUPTA”, “MANDRIA DE A IMBRACA TRICOUL VENUSULUI”, “SA SCUTURAM SPICUL”, erau doar cateva din cuvintele de mobilizare cu care Venus pleca spre stadion. Ceea ce parea un vis urat in care briliantele intrase in prima repriza, s-a transformat rapid intr-un vis frumos, greu de descris in cuvinte. Echipa lui Ilie Zeciu reusind o revenire fantastica de la 0-2, castigand la final fara drept de apel pentru gazde. Ba nu, chiar cu drept de apel, fiidca la capatul meciului, oficialii Spicului in loc sa-si felicite adversara, a contestat dreptul de joc al briliantului Gh. Mihail Daniel, cu sanse de izbanda mai mici decat zero.
“Este cea mai fericita zi din cariera noastra de fotbalisti, pentru ziua asta ne-am apucat de fotbal”, aveau sa exclame majoritatea briliantelor la finalul partidei.

Venus incepe astfel : Condei – Visan , Coman , Cinaru , Mustata – Popa , Furdui , Gani , Oprea Aurelian – Gh. Daniel , Oprea Adi

Au mai intrat : Oprea G. <-> Cinaru , Benone <-> Mustata , Petcu I.<-> Gh. Dani , Petcu M. <-> Oprea Adi

Min. 20` - Dan Condei se intinde si respinge in corner miraculos din vinclu un sut de la 20` m pe care scria gol.
Min. 21` - La cornerul rezultat din faza anterioara Spicul deschide scorul prin Tarabasanu, inscriind cu capul nemarcat din 4 metri. 1- 0 !
Min. 29` - Venus nu se trezeste si mai incaseaza un gol, de data asta Baraitaru inscrie in poarta lui Condei dupa ce ii fura la mijlocul terenului mingea din picior lui Cinaru, scapand singur cu portarul Venusului, plaseaza usor balanul pe langa acesta. 2-0 !
Min. 35` - Lovitura libera in favoarea Venusului de la 25`m, executa in forta Popa, mingea lui trecand milimetric peste poarta aparata de “Bizonu`”.
Min. 44` - Oprea Adrian scoate Venus din moarte clinica, reusind sa reduca din diferenta cu un sut imparabil, la vinclu din lovitura libera de la 20` m . 2-1 !
Min. 57` - Spicul aproape sa refaca diferenta de doua goluri printr-un sut ce trece de putin pe langa stalpul din dreapta portii Venusului.
Min. 70` - Dupa multe erori de ambele parti la mijlocul terenului, cu un joc incalcit, briliantele reusesc sa aeriseasca un pic jocul iar la o deviere creata de Oprea Adi, il gaseste singur pe Popa care, in duel unu` la unu` cu Tarabasanu, intra in careu acolo unde isi ridiculizeaza adversarul ajungand in pozitie excelenta cu portarul advers, este secerat din spate iar arbitrul acorda penalty. Bate Oprea Adi, fara speranta pentru “Bizonu`” si aduce egalitatea pe tabela, reusind si dubla totodata. 2-2 !
Min. 73` - Petcu Ionut ia o actiune pe cont propriu in banda stanga, isi face mingea pe dreptul si din pozitie excelenta suteaza slab din 20`de metri in bratele portarului advers.
Min. 80` - Popa creaza foarte mult disconfort prin viteza sa, se descotoroseste de adversarul direct scapand singur cu portarul, suteaza in acesta, mingea revenind la el, care din 8 metri trimite mingea in plasa si declanseaza nebunia in tabara Venusului. 2 – 3 !!
Min 84` - Acelasi Popa, trece ca acceleratul prin gara pe langa Vali Serban in banda stanga, intra spre poarta, iar dintr-un ricoseu norocos, mingea se duce agonizant in poarta, poposind usor in vinclul Spicului. Asadar 2-4 !!
Min. 90` - Furdui isi incearca si el norocul si trimite de putin pe langa poarta din 16` metri, aceasta fiind si ultima ocazie a meciului.

La finele partidei toata banca Venusului a explodat, manifestandu-si bucuria cu mic cu mare intr-o hora a bucuriei dansata la mijlocul terenului spre stupefactia oaspetilor care priveau in gol cu lacrimi in ochii. “Cine e pe primul loc, Venus e` “ - a fost lozinca preferata a briliantelor de la centrul terenului.
“Joaca Venus zici ca-i Barcelona si Ilie zici ca-i Guardiola” - a rasunat in tot Rosetiul la plecarea Independentei cu autocarul din stadion.

“ Pentru un meci ca acesta m-am apucat de fotbal, a fost ambitia mea sa bat Spicul. A inceput hegemonia Venusului ! “ – declara Benone Gabriel

“Asta e spiritual nostru, nu renuntam niciodata, e cea mai fericita zi din viata mea de cand iubesc Venus !” – declara Doru Simion

“Cred in acest proiect, avem jucatori de calitate cu un caracter imens. Am stiut de la bun inceput in ce baieti investesc atatia bani. Felicit briliantele mele !” – declara patronul Venusului, Anghel Constantin.

13 comentarii:

  1. FORTZA VENUS !!! CEL MAI NEBUN MECI DE PANA ACUM A LUI VENUS.BFT BAIETZI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fortza Venus ! .. le am dat o corectie la ei acasa..nimeni nu ne mai prinde !

    RăspundețiȘtergere
  3. Era sa fac al 4-lea preinfract. Ce meci nebun dumnezeule!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo baieti si felicitari! O victorie meritata si muncita! Rusine unora dintre adversari care nu stiu sa piarda (cristinel esti mic si esti jos, jos, jos :)))).

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dat o palma celor care nu credeau in noi. O victorie meritata dupa care putem spune ca am subordonat adversarul.

    RăspundețiȘtergere
  6. a inceput ``Hegemonia`` ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Liga 4 / Constantin Anghel: „Felicit briliantele mele„

    RăspundețiȘtergere
  8. S-au daruit extraordinar, fotbalul i-a rasplatit si merita felicitati.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim, dar fara voi n`am insemna nimic !

    RăspundețiȘtergere
  10. felicit intreaga echipa pt daruirea de care sa dat dovada sambata.sa vazut ca suntem o adevarata familie in momentele grele ale meciului si asta sa vazut.din partea mea pt toti colegii inca o data va cer scuze pt prestatia mea si va promit ca o sa imi iau revansa fata de voi.forta venus

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu exista jucator sa nu aibe momente si mai slabe .. asta este, important este ca am castigat. Nici eu nu am facut un meci stralucit dar colegii nostri ne-au scos, si pentru asta le multumim. Inca o data Venus da dovada de jucatori cu caractere uriase.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciny, suntem alaturi de tine.Nu uitam cand ne-ai castigat meciul de la Borcea si multe altele. Capul sus!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .