marți, 1 noiembrie 2016

O SAMBATA NORMALA!

Dunarea Ciocanesti - VENUS INDEPENDENTA 1-2 (Voinescu, Radu Ionut)

     Derby de zile mari la Ciocanesti, unde gazdele au pregatit gratarul, sampania si muzica, anticipand o victorie in fata Barcelonei de Calarasi. Dar au calculat putin gresit si mirosul de “jangale” a disparut dupa 30 de minute de joc, cand era clar ca in teren Venus face legea.
Barcelona ramane Barcelona si elevii lui Ilie Zeciu au respectat intocmai planul tactic: au jucat cu ambitie, au pus osul, au presat si nu au dat sanse adversarilor. De fapt, totul este mult mai simplu – Venus era clar echipa mult mai buna, insa prestatiile din ultima perioada o faceau sa porneasca cu sansa a doua sambata. Gazdele se bazau doar pe pregatirea fizica si probabil pe noroc. Nu le-a iesit, in minutul 60 parand o echipa nu obosita, ci in moarte clinica. Extraterestrii Venusului i-au alergat continuu, i-au pasat, dar mai ales le-au aratat ca diferenta de valoare ramane una consistenta.
Practic, nu ai ce sa reprosezi vreunui jucator al Venusului. Probabil ca ei au nevoie de astfel de meciuri, in care se mobilizeaza mult mai bine, au nevoie de provocari in urma carora sa-si arate adevarata valoare.

Pentru Venus a marcat capitanul Voinescu dintr-un penalty obtinut de Manofu, ulterior Radu Ionut demonstrand ca incepe sa se apropie de ceea ce asteapta suporterii. A fost un nou meci cu gol pentru varful echipei noastre dar si o prestatie convingatoare, in special in repriza secunda.
In afara unui joc aproape perfect trebuie remarcat un aspect – Venus a terminat meciul in teren cu trei jucatori originari din localitate - Chirita, Minea, Ursaru. Asta da succes, mai ales ca Minea si Ursaru au intrat foarte bine in teren, fiind marile surprize ale lui Ilie Zeciu pentru adversari. De fapt, au fost loviturile de KO, Venus suferind la acesat capitol partidele precedente.
Venus nu a facut petrecere dupa acest meci. Indiferent de rezultat campiontaul nu se decidea sambata. Este un mare plus insa pentru moral si pentru pregatirea meciurilor urmatoare. Echipa fusese scoasa din calculele castigarii campionatului prea devreme.


Ne bucuram, insa nu facem sarbatoare. Nu este cazul. Victoria nu este asa mare cum cred unii, pentru cei din Independenta fiind una normala. Normala, ca orice alta sambata cand Barcelona de Calarasi are meci!

Un comentariu:

  1. felicitari venus se vede ca este echipa cea mai buna ticu martalog a fost si va ramane

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .