marți, 8 noiembrie 2016

DEMONSTRATIE DE FORTA!

VENUS INDEPENDENTA - Steaua Radovanu 11-0 (Chirita 3, Ursaru 2, Dumitrica 2, Manofu, Radu 2, Voinescu)

Galacticii lui Ilie Zeciu au continuat forma buna aratata in partida cu Ciocanesti si au excutat fara mila un adeversar totusi modest.

Venus a aratat ambitie, modestie si concentrare, lucruri extrem de necesare si in partidele urmatoare.
Oaspetii s-au chinuit sa conteste golul de 1-0 marcat dintr-un penalty evident, dar care, in opinia lor, le-a “taiat elanul”!!!
Imbucurator este ca d
in nou echipa noastra a terminat meciul cu trei jucatori sub 19 ani, toti originari din Independenta si un capitan de echipa crescut la echipa de juniori a clubului. De altfel, la finalul meciului, lui Dan Giurcan – de ani de zile directorul tehnic al formatiei de juniori – i-a fost prelungit contractul, suma pentru care acesta a semnat fiind insa una confidentiala! De asemenea, este pregatit un nou contract si pentru Dan Condei, existand mici probleme legate de durata acestuia si obiectivele propuse de conducere!
Revenind la lucruri si mai serioase echiap trebuie sa se mobilizeze din nou la maxim pentru urmatoarea etapa. Venus se deplaseaza la Borcea, liderul al zi al ligii a IV-a. Nu este un meci usor, dar nici asa greu cum se anticipeaaza. Valoric echipele sunt apropiate dar Venus trebuie sa profite de ceea ce are in plus – VITEZA. In rest fiecare sa faca ce stie mai bine: sa joace la adevarata valoare si sa puna osul la treaba.

Succes Barcelona!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .