luni, 10 octombrie 2016

STIL DE CAMPIOANA!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Unirea Dragalina (juniori) 5-0 (Ursaru 4, Alexe)

     Juniorii sunt in grafic. Desi lotul a suferit importante modificari, elevii lui Dan Giurcan si Daniel Condei controleaza cu lejeritate majoritatea partidelor, semn ca pedigree-ul de campioana si-a facut efectul. 
Desi multi jucatori sunt noi, acestia reusesc sa se adune si sa adune puncte importante pentru o echipa aflata an de an in reconstructie.
Poate ca suporterii asteapta din nou rezultate mari, dar nimeni nu trebuie sa uite rolul principal al echipei de juniori: pregatirea copiilor pentru a deveni solutii ale echipei de seniori. Dupa Chirita si Minea, juniorii propun si alte nume care in timp pot deveni solutii certe ale echipei mari. Este nevoie doar de curaj si obiectivitate.


Copiii trebuie insa sa fie si ei realisti. Mai este mult pana departe iar campionatul este lung si dificil. Ei trebuie sa se pregateasca in continuare cu mai multa seriozitate si implicare. Fara aceste ingrediente rezultatele nu pot aparea din senin. In fond, apropiatii echipei stiu cheia succesului in sezonul precedent Multa munca si putin noroc!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .