sâmbătă, 1 octombrie 2016

BLOGGERII SUNT DE VINA!

Victoria Lehliu - VENUS INDEPENDENTA 2-2 (Manofu 2)

     Un egal cat o infrangere poate ar fi fost un titlu mai corect. Dar am tinut seama de “apostrofarile” primite urmare a articolelor precedente si ne-am dat seama ca, de fapt, vinovati sunt cei care scriu pe blog, bloguri sau bloage despre Venus! De ce? Pentru ca semnaleaza unele erori si, din ambitie, nimeni nu se sinchiseste sa le corecteze.
Venus a reusit “performanta” sa nu castige pe terenul unei echipe care a retrogradat la finalul sezonului trecut, insa a beneficiat de un “wild card” si a revenit in Liga a IV-a. Totusi, ramane o echipa mica si fara pretentii.  
Echipa noastra nu mai are stralucire, parca nici ambitie dar ne incapatanam sa recunoastem adevarul – suntem inca deficitari in organizarea lucrurilor mici (minore), care uneori fac diferentele mari (majore). Putem organiza impecabil 10 meciuri de baraj, daca jucatorii inca ajung la stadion cu 10 minute inainte de startul meciului, in formula incompleta iar unii servesc echipa la “fara frecventa”. Putem sa ne plangem cat vrem ca nu mai avem lot competitiv, insa nu suntem in stare (sau nu vrem) sa umplem foaia de joc, macar cu cativa juniori (Putem sa ne plangem cat vrem ca juniorii nu au valoare, cat timp sunt utilizati putin sau deloc iar multi dintre seniori mimeaza valoarea).

Putem sa ne lamentam cat vrem, dar trebuie sa strange randurile si sa ne mobilizam pentru a putea continua onorabil acest tur de campionat.

Jucatorii trebuie sa se trezeasca si sa-si regaseasca mandria din sezoanele trecute. Campionaul este lung si toate partidele trebuiesc tratate la fel de serios. Altfel, daca ne propunem sa batem doar anumite echipe, ajungem precum liderul la zi, care sezoane intregi si-a propus sa bata doar Venus Independenta iar la nivel de performante a fost egal cu zero.  

Putem sa injuram / sa apostrofam / sa invinovatim bloggerii pana nu mai putem, cat timp, in sinea noastra, stim ca au dreptate iar sfaturile lor vin doar din simpatie pentru echipa si nu din cu totul alte interese.


Articol redactat cu spijinul cititorilor blogului, pe care ii rugam din nou sa foloseasca un limbaj adecvat, indferent de simpatiile sau anitpatiile avute.

11 comentarii:

 1. Ave ti jucatori mai buni ca ciocanesti dar sinte ti dezorganizati.nou credeam ca nu va strange ti 11.

  RăspundețiȘtergere
 2. A jucat pe finalul meciului din cauza unor dureri la picior.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cine a lipsit daca iar nu au fost rezerve? Cu cine jucam sambata?

  RăspundețiȘtergere
 4. Ciprian fundașul central accidentat si Costy a fost suspendat.Sambata jucam cu Dragalina.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Atata timp cat Radulescu si-a facut numarul, nu stiu ce mai poate fii de spus. Nu credeam ca era nevoie ca arbitrul sa ajute o campioana sa treaca in avantaj, dintr-un penalty inventat. ( si observatorul a incercat sa scoata pe Radulescu, spunand ca a dat penalty exact cum s-a dat la Voluntari cu Steaua. )
  Sincer, nu mai sunteti echipa din sezonul trecut, fara suparare o spun. Anul trecut ati invins cu 7-1 la Lehliu, acum daca nu intervenea Radulescu, exista "performanta" sa plecati fara niciun punct. ... Greu ! :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fara suparare dar nu esti corect. Cel putin unul dintre golurile gazdelor a fost suspect (sa nu spun mai multe), lucru confirmat de oameni din Lehliu. Eu spun ca atat a putut brigada.

   Ștergere
 7. Asa este numai suntem echipa de anul trecut dar cu putina organizare puteam sa castigam toate punctele.

  RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .