luni, 10 octombrie 2016

PARCA MAI MERGE!

VENUS INDEPENDENTA - Unirea Dragalina 6-0 (Manofu 2, Chirita, Dumitrica, Alexe, Jitaru)

O noua victorie de moral, asteptata pentru extraterestrii lui Ilie Zeciu. Venus mai spalat din rusinea etapei precedente si a invins intr-un set alb, formatia care sezonul trecut i-a stricat sarbatoarea castigarii titlului in ultima etapa.
Oaspetii au venit la Independenta cu moral bun, sperand ca in fiecare zi e duminica. Poate daca se concentrau mai mult la fotbal si mai putin la secerat adversari, scorul ar fi fost mai putin drastic. Rzultatul insa era acelasi.
Victorie fara dubii a Venusului care nu a dat nicio sansa adversarei si a jucat cum trebuie la fiecare meci – cu seriozitate, determinare si concentrare. Dragalina are cativa fotbalisti dar si multi rupatori care nu prea au ce cauta pe teren.
Avem o rugaminte pentru oamenii de atac ai echipei naostre – incercati sa ratati cat mai putin, pentru  a ne putea face meciurile mai usoare. Doar asa putem face diferenta. Daca sambata scorul la pauza era 4-5 la zero, oaspetii nu mai comentau (speram). Aceste lucruri trebuiesc remediate in perspectiva viitoarelor partide, mult mai dificile, fotbalistic vorbind.
Din nou excelenta aroganta la adresa adversarei – Venus a avut pe banca doar 4 rezerve, din care una  a fost portar (este un pas inainte fata de etapa precedenta!!!!). Stil de echipa mare. Oricum, incepand cu etapa urmatoare toti jucatorii din lot vor fi valizi si apti de joc. Venus are nevoie de toti fotbalistii, sezonul fiind unul lung si greu iar concurenta (reala) poate fi benefica.

Venus nu are voie sa se impiedice la Gradistea, un adversar motivat insa lipsit de valoare. In cazul unui alt rezultat decat victoria, nimeni nu are scuze – in special suporterii si bloggerii :))!

SUCCES VENUS!

3 comentarii:

  1. Nu mai mintii.aici e caseta tehnica de la lehliu si se vede ca venus a avut 6schimbari http://www.arenamedia.ro/index.php/arena-sport/sporturi/fotbal/fotbal-liga-a-iv-a/21349-liga-a-4-a-casetele-tehnice-ale-meciurilor-din-cadrul-etapei-a-7-a.deci cum e cu mita in sac?sa va interesati inainte sa scrieti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe blogul echipei noastre gasesti doar informatii reale, fie ca-ti place sau nu. La meciul de la Lehliu, desi sunt trecuti in caseta tehnica (nu stim din ce motiv...) Stoica si Stefan au absentat. Primul a fost accidentat iar cel de-al doilea a disparut de la echipa dupa etapa a doua. Te rugam sa te interesezi mai bine

      Ștergere
  2. Nu e rau ca citesti presa da ai fost la meci? Daca mergeai nu te mai pacaleau ziaristii

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .