joi, 9 iunie 2016

MAI SUS TOT MAI SUS!

MECI TUR

Victoria Mt. Buzau (juniori) - VENUS INDEPENDENTA (juniori) 2-3 (Bragadiru 2, Mirica Nicusor)


     Mare forfota mare in localitatea ialomiteana Munteni Buzau, unde suporterii au venit cu mic cu mare sa vada mini Barcelona de Calarasi. O asemenea partida nu avea cum sa fie ratata de microbistii gazda, acestia solicitand autografe si fotografii cu “idolii lor din Calarasi”.
Si juniorii Barcelonei nu au dezamagit. Au jucat fara complexe, au dominat in intregime prima repriza iar dupa numeroase ratari au reusit sa deschida scorul prin Bragadiru (Veve).

Repriza secunda a aratat fotbal spectacol, gazdele find nevoite sa iasa la joc. A fost 1-1, insa Mirica Nicusor a readus Venus in avantaj.
Echipa noastra a continuat sa joace spectaculos si sa rateze exasperant iar gazdele au profitat de singura greseala a apararii noastre si au restabilit egalitatea.
Barcelona ramane insa Barcelona si, impulsionati de suporteri si conducerea tehnica, Minea, Bragadiru, Ursaru & co au reluat asaltul. In cele din urma fotbalul a castigat si Veve(ritza) echipei a facut 3-2, scor care o face pe Venus favorita la calificare.  
Copiii nu trebuie insa sa uite ca mai este un meci retur pe care tebuie sa il trateze la fel de serios si sa il castige, fiind in fata propriilor suporteri. Secretul a fost intotdeauna unul singur - Multa munca si putin noroc!

     Independenta dovedeste ca are copii talentati si care, indrumati corect, pot face cinste comunei.
Din pacate acest lucru nu pare a fi indeajuns de important pentru autoritatile locale care si de aceasta data au lipsit de la o mare perfomanta a echipei (in afara a doi proaspeti consilieri locali, in rest a fost liniste). Acum, ca s-a incheiat campania electorala, putem sa ne spunem oful. Aceasta echipa, formata in majoritate din copii ai comunei Independenta, a fost ignorata total de autoritatile locale, in comparatie cu alte echipe. Poate ca si acesti copii meritau mai multa atentie si poate ca, in ceasul al doisprezecelea, autoritatile locale vor decide sa stimuleze/ sa sustina si performanta - PERFORMÁNȚĂ, performanțe, s. f. Rezultat (deosebit de bun) obținut de cineva într-o întrecere sportiva.


MULT SUCCES VENUS INDEPENDENTA! VISUL CONTINUA!

22 de comentarii:

  1. Victorieeee Venus! Copiii astia chiar reprezinta cu succes comuna

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari juniori. Domnul Anghel este singurul care sustine performanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu văd nici o performanta deocamdată e doar un meci si actualul primar a dat echipament și mingii fata de Anghel când era primar nu a dadea nimik din banii primarie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castigarea campionatului nu este o performanta? Ai problema. Anghel nu dadea bani nici altei echipe...daca intelegi ce spunem. Noi nu cerem sa nu mai dea, ci doar tratament egal. Echipament si mingii, ai dreptate, dar daca punem in balanta sumele, cred ca pierzi la scor de neprezentare! Sau mai bine spus, copiii din Independenta pierd. Nu poti combate ceea ce am scris din cauza ca avem prea multe argumente. Mai bine te gandesti cum sa ne sustii la faza zonala, und eechipa tocmai s-a calificat.

      Ștergere
  4. castigati liga campionilor ca sa multumiti postacii primariei

    RăspundețiȘtergere
  5. performanta pentru tine e cand bate fece pe galdau? taci ba ca nu ai fost la meci in viata ta

    RăspundețiȘtergere
  6. Anghel dacă îmi aduc bine aminte plătea taxele pt Potcoava tot același lucru e dar nu asta e problema primăria nu poate să mai dea bani la alta echipa din motive legale în afara de fc independenta.Oricum echipa de juniori a fost ajutata de primărie și asta poate se confirme oameni care se ocupă de juniori .Bafta mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru incurajari. Sper ca fost azi la meci! Se te interesezi. Oare Potcoava primea bani de la primarie? Discutia legata de sprijinul acordat copiilor este ampla dar cu o rezolvare simpla acelasi timp (pentru detalii ne poti contacta si sa vezi ce simplu se rezolva, totul este sa se vrea). Daca vrei, incercam sa castigam liga campionilor, poate ti se pare o performanta. Si poate ai putin curaj sa-ti poti scrie numele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Omule te faci ca nu pricepi? Intai spui ca nu este nicio performanta, ceea ce este fals, apoi ca nu pot fi ajutati copiii? Stim cu totii ca se poate dar nu se prea vrea. Blogul doar a semnalat ca se fac diferente si nu este normal. Faptul ca tu il ataci pe Anghel arata ca esti mic si frustrat, imaginea omului acesta in comuna ramane nepatata si ideala pentru comunitate. Asta ti-o spune unul plecat de ceva vreme din localiate dar care urmareste cu interes viata comunei. Copiii acestia sunt cu adevarat speciali daca te interesezi putin despre istoricul echipei. Multumesc D.C.

    RăspundețiȘtergere
  9. cum sa nu fie performanta ma cand castigi un campionat.nu cumva esti invidios si incerci sa scuzi autoritatile locale ca le doare in spate.sa ne bucuram toti de acesti copii chiar daca ei nu aduc voturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anghel nu da bani de la el de acasă da de la societatea oamenilor nu il mai elogiati atât ca nu e vreun sfânt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La el vorbesc faptele la voi cateii nimic.vrei sa rozi un oz pupi poala popii si gata. se vede ca nu dai doi bani pe oamenii din comuna.esti o rusine care moare de oftica.

      Ștergere
  11. Atentie domnule inteligent! Si banii primariei tot ai oamenilor sunt. Si sunt cum se spune la voi... "Bani publici"? Ti am spus ca pierzi. Admiram totusi curajul de a ti spune numele. Vezi ca deja baietii te au luat la bastoane!

    RăspundețiȘtergere
  12. Jignirile tale ne lasa rece si ti arata caracterul Cand nu mai ai argumente injuri si te afunzi in anonimat. Treci la tejghea, mai bea o dusca (daca ti ajunge doar una) si mergi acasa mai nefericitule.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu mai bagati ma in seama un betiv care nici macar nu stie drumu pina la stadion.ce sa faci daca omu e invidios

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai adi nimic vezi de oile tale si nu te mai baga in seama .

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai ce faci ma nene ma esti suparat ca nu mai primesti bauturica pe caiet?si cum spune si vorba oi ca oi dar miei....

    RăspundețiȘtergere
  16. te asteptam la meciuri nu doar la intins mina.cred ca fotbalul pentru tine e total strain si traiesti doar pentru o sutica de lei sau de tuica.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pierdere de timp si bani aruncati aiurea la venus nu se vrea performanta se spala bani atat restul e cancan.

    RăspundețiȘtergere
  18. rusine celor care nu respecta munca.invidia e peste tot

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru copii tot respectul e vorba de cei din anturajul echipei care nu fac altceva decât așteaptă mese si nu își doresc performanța e doar o distracție pe bani prostilor.

    RăspundețiȘtergere
  20. atunci poti veni tu sa te ocupi de echipa. dar macar la nivelul la care este acum nu circ. juniorii fac antrenamente oamenii se ocupa bine de ei.dar unii spun ca nu vad performanta.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .