sâmbătă, 11 iunie 2016

MISIUNE INDEPLINITA!

VENUS INDEPENDENTA (juniori) - Victoria Mt. Buzau (juniori) 2-0 (Ursaru 2)

     In sfarsit putem sa ne bucruram. Copiii Venusului au invins si in partida retur cu Munteni-Buzau si s-a calificat in “faza zonala”.
Juniorii Barcelonei de Calarasi au gestionat bine rezultatul din meciul tur si s-au calificat dupa o partida pe care au controlat-o din nou, insa in care oboseala si-a spus destul de mult cuvantul.
Eroul partidei a fost Ursaru care a reusit o dubla, insa eroi sunt toti acesti copii care permit sa ne bucuram in continuare. Venus si-a depasit  de mult conditia in acest sezon competitional si tot ceea ce urmeaza dupa castigarea campionatului este doar un bonus, o incununare a muncii depuse.
Pentru elevii lui Daniel Condei si Dan Giurcan urmeaza partide mult mai dificle, faza zonala fiind una  a elitelor. Nu este cazul sa ne speriem insa, Venus trebuie sa joace si indiferent de rezultat sa demonstreze ca-si merita locul. Copiii trebuie sa se odihneasca, sa-si ingrijeasca accidentarile pentru ca urmeaza lupte incinse, intr-un interval scurt de timp.

     Nota: Pentru "prietenii" care nu considera rezultatele copiilor o performanta, le recomandam sa       citeasca toate articolele de pe blogul echipei, incepand cu luna august 2015. De asemenea, va invitam la meciuri!


     SUCCES COPII SI MULTA LINISTE!

21 de comentarii:

  1. bravo venus. cei mai buni din judet

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce copii are Independenta! Bravo lor si celor care ii indruma! Succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes copii.....da cu mai mult evort mai ales mijlocasi

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari juniorilor si bafta la zona!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos proiect si asta datorită lui Ionut.Mult succes si sa aud numai de bine.Felicitări tuturor...mai ales presedintelui:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Da ai dreptate ionut face tot sta la bucuresti si trimite sms-uri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionut vezi ca asta are ip de agrozootehnica.

      Ștergere
    2. trimite sau nu sms juniorii au castigat e si meritu lui.invidia e mare.da spune tu ala cu ip de agrozootehnica cine merita mai mult medalie de campion ionut sau actualu primar?

      Ștergere
  7. Meritul este al copiilor, al antrenorilor si al conducerii. Oamenii trebuie sa stie ca fara minima organizare inceputa in urma cu doi ani, nu am fi fost la acest nivel. Din pacate unii nu ajuta nici cu sms-uri dar se semneza cu numele unor oameni care au ajutat cum au putut aceasta echipa. O echipa poate fi ajutata si prin sms-uri daca ai incredere in oamenii cu care lucrezi si daca intr-adevar sms-urile sunt utile/constructive. Noi am lucrat intr-o echipa si cineva contesta acest lucru piate veni sa-mi reproseze personal. Daca este barbat si are coliana vertebrala.

    RăspundețiȘtergere
  8. acum 2ani toti fugeau de independenta si ionut cu dan au chemat juniorii la preselectie.apoi a venit si claudiu cinaru si condei si am castigat.nu ne dadea nimeni sanse iar uni au vrut o echipa de juniori doar ca asa scrie in regulament.domnul anghel a fost si el cu noi.toti oamenii astia tin la echipa si au merite pentru rezultate

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă tot tine așa mult la juniori de ce nu merge mâine cu echipa la Buzău sau il c doare in cot dar de la toamna se schimba situatia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Buzau nu merg din cauza ca nu-mi place localitatea! :D Daca din toamna se schimba situatia e treaba conducerii, nu a ta. Stai linistit nu mor caii cand vor jarlele...Incearca sa schimbi ip-ul ca te dai si tu de gol.

      Ștergere
    2. omul are si alte treburi si doar fotbalul vostru. dar cati dinrte voi mergeati la buzau sau in alte deplasari daca trebuia sa va platiti drumul ma lingailor?

      Ștergere
  10. Medalia o merita aia care e zi de zi in Independenta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu merit medalie, nici nu vreau, nu sufar precum altii. Medalia o merita cel mai mult omul al carui nume a fost rostit doar trecator la festivitatea de premiere si pe care voi il injurati si il vorbiti pe la colturi dar in fata in pupati in fund. Doar sunteti barbati ce mama naibii!

      Ștergere
    2. unde era aia care e zi de zi in independenta cand echipa de juniori a ramas in 10 copii ma ligaule? unde s-a ascuns aia cand echipa pierdea la scor meciuri la rind?acum toti vrea medalii da sa le spuna cineva ca nu sint de aur si nu le pot amaneta.

      Ștergere
  11. Tu îl pupi in fund ca ti-a dat mâna liberă să faci și tu pe șeful la juniori ca nu ai avut jucării când erai mic.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te doare adevarul tinere dar ramai doar un frustrat cu miros de ratat. Te asteptam in galerie dar acolo trebuie sa strigi nu sa dai din taste.

      Ștergere
  12. La Buzău nu mergi ca ai fraieri tai pe Dan Giurcan si Dan Condei tu ești manager ce mușchi tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei sunt fraieri doar in conceptia ta. Probabil asa gandesti depre oamenii care fac bine echipei. Se vede ca esti frustrat dar mai ales "barbat". Desi ip-ul te-a dat de gol, te incapatanezi sa te dai "anonim". Eu sunt doar suporter al echipei si incerc sa ajut cum pot. Poti veni oricand in locul daca tot nu fac nimic, dar ce sa-i faci e greu sa pleci devreme samabata de acasa cu echipa de juniori, mai bine direct la seniori nu?

      Ștergere
  13. Cel care ataca oamenii care fac ceva pt echipa este unu care probabil nici nu vine la stadion dar are gura mare si proasta. Sau poate vrea si el ceva malai.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .