joi, 14 august 2014

START PENTRU NOUA GENERAȚIE !



     Sezonul 2014-2015 aduce schimbări majore în componența echpei de juniori Venus Independența.  Lili Radu s-a despărțit temporar de echipă după aproape 4 ani, directorul tehnic Dan Giurcan având misiunea de a construi o echipă competitivă formată în majoritate din copii originari din Independența.
     Misiunea nu este ușoară, dar nici nu este una nouă. Dan Giurcan a luat-o de la capăt la fiecare început de sezon cu rezultate mulțumitoare de fiecare dată. Deși rezultatele din sezonul trecut impun o anumită presiune conducerea clubului și-a asumat noul rol, acela de a forma o echipă alcătuită în principal din "codeni". Talent există, însă lipsa de experiență joacă un rol important în obținerea de rezultate bune.
     Noua generație trebuie să se coaguleze în jurul lui Chiriță, Ursaru, Minea , Tudor (posibil și Edi Popescu) și să încerce o clasare cât mai bună în noul sezon.
     Începutul este unul de foc, o partidă cu rivalii din Ciocănești, echipă care în continuare și-a păstrat nucelul de jucători din Călărași și care probabil va lupta pentru câștigarea titlului de campioană.
     Urăm mult succes copiilor în noul sezon și trebuie să știe că doar prin muncă și ambiție vor reuși să obțină rezultate dintre cele mai bune!

     P.S. Mulțumim lui Lili Radu pentru ceea ce a realizat în ultimii ani la Independența, pentru munca depusă. Mult succes în continuare și poate când ai timp să vizitezi blogul echipei!
  
- Acum să îi vedem pe toți cârcotașii din Independența (care i-au blamat sezoanele trecute pe cei doi antrenori ai echpei de juniori) cum ajută ei echipa când este formată, așa cum își doreau, din jucători din Independența. Pun pariu că nici măcar nu vor fi prezenți la meciuri! -

Un comentariu:

  1. Lili este adevarata pierdere pentru Independenta si baietii de la calarasi. Directorul tehnic poate are treaba sa taie ceva lemne.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .